Gå til hovedindhold

Donation til Svøm Slagelse Korsør

Spar Nord Fonden donerer 17.000 kroner til Svøm Slagelse Korsør. Donationen skal gå til et nyt lydanlæg, der skal bidrage med at optimere oplevelsen for foreningens mange gæster og medlemmer.

5647 Korsør · Nyhedsrummet · Svøm Slagelse

Med en donation på 17.000 kroner fra Spar Nord Fonden søger Svøm Slagelse Korsør at optimere oplevelsesværdien med et splinternyt lydanlæg. Svømmeklubben byder dagligt en masse glade svømmere velkommen – hver dag bliver brugt på at hjælpe børn, unge og voksne med at blive mere trygge i vandet.

- Vi er meget glade for Spar Nord Fondens donation, da den gør det muligt at forbedre klubbens lydmæssige materialer. Det vil komme alle de mange lokale gæster og medlemmer til gode, hvad end det er til undervisning, træning, konkurrence eller fritid, fortæller Lars Bryde Nielsen, medlem i Svøm Slagelse Korsør Stævneudvalg.

- Som lokalforankret bank er vi glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne tilbyde økonomisk støtte til en af kommunens store foreninger, som gør en masse gode ting for vores unge mennesker. Jeg er stolt af at være ansat i en bank, der vægter at give massiv støtte til sit lokalområde. Det er meget vigtigt at bakke op om de lokale foreninger, da de er med til at udgøre rygraden af vores lokalsamfund, fortæller Lennart Husted Laursen, afdelingsdirektør i Spar Nord Korsør.

I Svøm Slagelse Korsør er målsætningen at lære så mange som muligt at blive trygge ved vand og lære at svømme. Det gælder børn, unge og voksne i alle aldre og på alle niveauer.

Svømmeklubben rummer mange aktiviteter, hvor der for eksempel er flere hold til konkurrencesvømning og vandpolo. Derudover afholdes der svømmeskole, der spænder over aktiviteter lige fra baby- til motionssvømning for voksne, samt udsprings- og svømmetræning fordelt hen over børne- og ungdomshold.

Publiceret d.
24. januar 2023