Gå til hovedindhold

Donation på 15.000 kr. til Naturtraileren

Spar Nord Lolland Falster har, på vegne af Spar Nord Fonden, doneret 15.000 kroner til en Naturtrailer, der skal skabe glæde for børn i alle aldre ved Nybølle Strand på Nordvest-Lolland.

6113 Lolland Falster · Nyhedsrummet · Naturtraileren (1)

En donation på 15.000 kroner fra Spar Nord Fonden er gået til Naturtraileren, ”Tangloppen”, som længe har været et ønske hos Utterslev Borger og Grundejerforening.

Traileren er fyldt med udstyr, der giver mulighed for at fange og undersøge strandkantens krible-krable liv, ligesom der findes instruktive plancher om strandkantens dyr og deres levevis. ”Tangloppen” vedligeholdes og betjenes af foreningens frivillige ildsjæle.

Der kan spores stor begejstring hos Inge Chabot, der er formand for Utterslev Borger- og Grundejerforening. Hun fortæller således:

- Det er en gammel drøm, som er gået i opfyldelse for vores tidligere formand Per Møller, og vi kan nu tilbyde børn og barnlige sjæle en særlig oplevelse ved vores lokale strand. ”Tangloppen” vil blive kørt ud til stranden på udvalgte sommerdage til glæde og gavn for badende børn og deres forældre, ligesom det også bliver muligt at leje den til en symbolsk pris, både af familier, SFO’er og børnehaverne i området, hvilket vækker begejstring. Vi takker Spar Nord Lolland Falster og Spar Nord Fonden for den gavmilde donation, som har gjort drømmen mulig.

Hos Spar Nord Lolland Falster glæder man sig ligeledes over at kunne støtte et særdeles godt tiltag. Direktør Brian Skov Henriksen fortæller selv:

- Vi er meget glade for sammen med Fonden at kunne yde økonomisk støtte til Naturtraileren, der tilbyder spændende naturrige oplevelser til gavn for lokalsamfundets mange børn. Som lokalbank sætter vi en stor ære i at kunne bidrage til vores lokalsamfund og være med til at skabe de bedste rammer for ungdommen, så der er plads til læring, udvikling og sjov.

Publiceret d.
20. juni 2023