Gå til hovedindhold
4. maj 2021
Korsør

Donation fra Spar Nord Fonden sikrer nyt udstyr til børneholdet i Korsør Golf Klub

Med en donation på 15.000 kr. fra Spar Nord Fonden kan Korsør Golf Klubs nystartede børnehold KorsRidderne nu skyde deres golfkarriere i gang med helt nyt udstyr.

Golf, Korsør, Sparnord.Dk

Onsdag 21. april var en glædens dag for KorsRidderne i Korsør Golf Klub. Kunderådgiver i Spar Nord Korsør Mette Booker kom nemlig forbi på deres blot tredje træningsdag med en donation på 15.000 kroner fra Spar Nord Fonden. En donation der skal gå til juniorrelateret golfudstyr til sæsonen 2021.

Juniorafdelingen i Korsør Golf Klub har gennem de seneste år oplevet en pæn tilgang af nye juniorer i flere aldre, og nu er det tid til at sætte ind med fokus på ”næste kuld”. Derfor er det også med stor glæde, at Spar Nord Fonden viser sin opbakning til klubben og dermed også til lokalområdet i Korsør, fortæller juniorudvalgsformand Kenneth Schmidt:

- Det er rart, at nye tiltag kan sættes i søen via den økonomiske støtte og imødekommenhed, vi har oplevet fra Spar Nord Fonden, fortæller han.

Udover en donation fra Spar Nord Fonden, har Spar Nord Korsør pr. 1. april 2021 indgået en etårig sponsoraftale med golfklubben. Med sponsoratet bliver Spar Nord hulsponsor på hul 8 på banen Old Course, ligesom banken bliver sponsor for åbningsmatchen ved den legendariske festuge, som løber af stablen hvert år i juli måned med mere end 1100 deltagere fra hele landet. Et kæmpe aktiv for byen, som Spar Nord Korsør ønsker at støtte op om:

- Spar Nord vil gerne bakke op om den store indsats, klubben gør for at tiltrække spillere fra hele landet, hvor særligt frivillige lokale ildsjæle er rygraden i arrangementet. Det gør, at der kommer en masse turister til vores dejlige by, ligesom det er med til at støtte det lokale foreningsliv og de lokale erhvervsdrivende med alt lige fra overnatning og restaurantbesøg til handel i byens butikker. Vi ønsker med vores bidrag at anerkende og støtte frivilligheden, så der fortsat kan trækkes en masse mennesker til lokalområdet, fortæller afdelingsdirektør i Spar Nord Korsør Lennart Husted Laursen.

Sammen med Spar Nord Fonden står Spar Nord Korsør bag donationer, der skal medvirke til at sætte fokus på vigtigheden i det lokale foreningsliv og ikke mindst ildsjælene, som oftest driver de mange initiativer. Kender du en lokal sportsklub, forening eller organisation, som fortjener en ekstra hjælp til at holde liv i fællesskabet i og omkring Korsør, så kan de søge hjælp ved at sende en indstilling med begrundelse på www.sparnordfonden.dk.