Gå til hovedindhold

Donation bidrog til Frelsens Hærs hjertevarme julestøtte

7173 Frederiksberg · Nyhedsrummet · Frelsens Hær

Spar Nord Frederiksberg kunne, på vegne af Spar Nord Fonden, overrække en donation på 20.000 kroner til Frelsens Hær. Donationen gik primært til foreningens vedvarende julehjælp.

Hvert år hjælper Frelsens Hær 160.000 udsatte borgere i Danmark. Foreningen hjælper alle uden at skelne til politisk, religiøs eller seksuel orientering.  Der er både tale om hjælp til jul og hjælp i hverdagen. Med husly til hjemløse, udflugter for familier, undervisning og rådgivning, varm mad og hjertevarme fællesskaber.

Julen i 2023 blev igen betonet af hjertevarm støtte til de borgere, der dagligt kæmper med at få pengene til at række. Her var Spar Nord Frederiksberg glædeligt indblandet med en donation på 20.000 kroner på vegne af Spar Nord Fonden.

- Vi er meget glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne støtte Frelsens Hær med deres flotte indsats for udsatte borgeres ve og vel. I juletiden vokser børnenes forventninger, men samtidig også de voksnes bekymringer – og frygten for en juleaften uden juletræ og gaver. Det gør os således enormt stolte, hvis Fondens økonomiske bidrag kan hjælpe til med at lægge gaver under træet hos dem, der er økonomisk pressede, fortæller Kim Dam, afdelingsdirektør for Spar Nord Frederiksberg.

Frelsens Hærs julehjælp består typisk af gavekort til et supermarked, legetøj og julelækkerier, ligesom hjælpen lokalt også kan indeholde sponsorgaver som fodboldbilletter og lignende. Efter julen arbejder foreningen på at skabe relationer til de hjulpne familier.

Publiceret d.
30. januar 2024