Gå til hovedindhold

Disse forsikringer kan du tegne med din pensionsopsparing

113 · Topfoto

Det er heldigvis de færreste, som dagligt går og frygter det værste. Desværre så kan det ske, at vi eller vores nærmeste kommer ud for uheldige og i værste tilfælde tragiske oplevelser. Med din pensionsopsparing følger muligheden for at tegne forsikringer, som sikrer dig og familien i tilfælde af sygdom og død.

Pension og de muligheder som følger med, kan for mange virke besværlige, kedelige og håbløse at sætte sig ind i. Det kan dog være fordelagtigt at interessere sig en smule, for det handler trods alt om at sikre dig og familien bedst muligt i tilfælde af sygdom og død. Her finder giver vi dig et overblik over nogle af de personforsikringer, som du har mulighed for at tegne sammen med din pensionsordning.

Hvordan vil din familie være stillet i dag, hvis du mistede din arbejdsevne i går?

Ulykke og sygdom kan ramme os alle og i værste tilfælde være ensbetydende med, at man mister sin erhvervsevne og dermed den månedlige indtægt. Med en personforsikring mod tab af erhvervsevne kan du få udbetalt op til 92 % af din bruttoindkomst, og undgår dermed at bekymre dig om økonomien, hvis uheldet er ude. Statistikken viser desværre, at der er 19 % risiko for at blive invalid, når du er mellem 30 til 65 år.

 

Hvordan vil din familie være stillet i dag, hvis du døde i går?

Når du står midt i livet, har du et stort ansvar. Børn, bolig og budget. Hvordan kan din familie forsat få råd til hverdagen og opretholde deres levestandard, hvis du dør? Med en livsforsikring kan du sikre din familie økonomisk, hvis du dør. På den måde kan du tage hånd om familiens økonomi, før det er for sent og uden, at det koster dig dyrt.

 

Hvad betyder det for dig, at dine børn stadig vil komme på ferie og få nyt tøj i dag, selvom du døde i går?

Børn har brug for deres forældre – også økonomisk. De fleste familier er afhængige af to lønninger for at få budgettet til at hænge sammen. Der skal være råd til, at dit barn får den bedst mulige hverdag, også selvom du skulle dø. Børnerenten er en økonomisk tryghed, som giver dit barn en årlig udbetaling, hvis du dør, og som kan hjælpe den efterladte forælder med at forsørge barnet.

Publiceret d.
2. maj 2022