Gå til hovedindhold

Det Danske Spejderkorps modtager hjertevarm donation

7225 Aars · Nyhedsrummet · Det Danske Spejderkorps

Spar Nord Aars har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på i alt 27.980 kroner til Det Danske Spejderkorps. Donationen skal gå til læ, ly og skygge på teltpladsen.

Mandag aften kunne Anni Hyldgaard fra Spar Nord Aars sammen med bankrådsmedlemmerne Birgitte Landry og Helle Tønder overrække en donation fra Spar Nord Fonden på 27.980 kroner til Det Danske Spejderkorps.

Pengene fra donationen er gået til indkøb af Kit-Kat Patrol bunde, der kan bruges som bund i telte, som læhegn på teltpladsen eller når der skal bygges bivuak. Der var godt humør blandt mikro- og minispejderne, som fik fornøjelsen af at modtage pengene. Kunderådgiver Anni Hyldgaard ser glædeligt på donationsoverrækkelsen og udtaler således:

- Som lokalbank er vi meget glade for at kunne bidrage med økonomisk støtte, på vegne af Spar Nord Fonden, til det lokale foreningsliv og det samfund, som vi selv er en del af. Det Danske Spejderkorps skaber nogle gode rammer for børn og unge, der i fællesskab kan lære og udvikle sig gennem sjove aktiviteter.

Det Danske Spejderkorps er en børne- og ungdomsbevægelse med over 35.000 medlemmer. Foreningen har til formål at udvikle børn og unge til vågne, selvstændige mennesker, der er villige til efter bedste evne at påtage sig et medmenneskeligt ansvar i det danske samfund og ude i verden.

Publiceret d.
6. februar 2024