Gå til hovedindhold

Der er grøde i æblehaven

Forårets milde vinde har blæst over kirkebakken i Øster Hornum og fremkaldt den smukkeste blomstring i æblehavens 15-årige historie. Foreningen Wøldikes haves venner har modtaget økonomisk støtte fra flere sider, her i blandt en donation fra Spar Nord Fonden.

6188 Støvring · Nyhedsrum · Æbleplantage (1)

Høsten i æblehaven er på sin vis allerede i gang. Rigtig mange af havens frugttræer har medvirket til at gøre foråret smukkere og samtidig givet løfte om en god høst hen over efteråret.

Foreningen Wøldikes haves venner, som er æblehavens drivkraft, fejrede blomstringen 22. maj med en fælles aftentur mellem de blomstrende træer. Det var ikke en arbejdsdag med spade og plæneklipper – blot en fælles glæde over naturens skønhed på en varm, stille majaften.

Direktør Lisa Kjær fra Spar Nord Støvring var på besøg i æblehaven, hvor Karsten Hansen gav en kort fortælling om æblehaven og foreningens arbejde. Lisa Kjær udtrykte sin glæde således:

- Som lokalbank er vi meget glade for at kunne medvirke til at skabe flere smil i lokalområdet. Jeg håber, at donationen fra Spar Nord Fonden vil kunne omsættes til gavn for foreningens ildsjæle og deres hårde arbejde. I Spar Nord brænder vi for den lokale tilknytning, og det kommer blandt andet til udtryk med donationer som denne.  

Medlemmerne i Wøldikes haves venner smiler helt sikkert, både fordi træerne har blomstret så smukt, og fordi de tilførte midler gør det muligt at drive haven endnu bedre i årene fremover.

Publiceret d.
27. juni 2023