Gå til hovedindhold

De Gule Spejdere i Næstved modtager donation på 10.000 kr.

6809 Næstved · Nyhedsrummet · De Gule Spejdere

Spar Nord Næstved har, på vegne af Spar Nord Fonden, doneret 10.000 kroner til 1. Næstved Trop og Flok, som hører under De Gule Spejdere, der siden 1984 har dyrket det gamle traditionelle spejderarbejde.

Organisationens navn er De Gule Spejdere i Danmark med binavnet Baden-Powell Spejderne. Som medlem af denne organisation er 1. Næstved Trop og Flok, der er en af Danmarks ældste spejdergrupper, og de har herunder været med i De Gule Spejdere siden grundlæggelsen d. 25. februar 1984.

De Gule Spejdere er en børne- og ungdomsorganisation, som arbejder efter den internationale spejderbevægelses grundlæggende idé. Hertil søger korpset at skabe et spændende og udviklende miljø for børn og unge, hvor der lægges vægt på praktiske og handlingsprægede færdigheder.

Til stor glæde for 1. Næstved Trop og Flok kunne Spar Nord Næstved, på vegne af Spar Nord Fonden, overrække en hjertevarm donation på 10.000 kroner til fordel for den gode indsats i Næstved.

- Vi er meget glade for at kunne støtte op om De Gule Spejderes flotte indsats for børn og unge i lokalområdet. Med Spar Nord Fonden som donationsgiver kan den lokale spejdergruppe fortsætte med at tilbyde spændende aktiviteter og tiltag, som mange unge mennesker vil få stor glæde af i fremtiden, fortæller Bjarne Elmelund Nielsen, direktør i Spar Nord Næstved.

De Gule Spejdere i Danmark blev dannet i 1984 og rummer i dag flere forskellige afdelinger spredt udover det danske landskab. Spejdergruppen i Næstved hører til på adressen Ny Præstøvej 304, 4700 Næstved.

Publiceret d.
9. november 2023