Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Copenhagen International Dance Festival folder dansen ud med donation fra Spar Nord Fonden

Copenhagen International Dance Festival folder dansen ud med donation fra Spar Nord Fonden

7184 København · Nyhedsrummet · CPH Dance Arts

Spar Nord København har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 20.000 kroner til Copenhagen International Dance Festival, der med sit nye projekt, Move Closer, tilbyder institutioner i lokalsamfundet flere spændende danseforestillinger.

Copenhagen Dance Arts folder dansen ud over hele København med 80 forestillinger og besøger en mangfoldig række af institutioner for skoleelever, gymnasieelever, psykisk og fysisk sårbare, plejehjemsbeboere, og mennesker i alle aldre i det offentlige rum.

Til stor glæde for Hele Byens Bank og Copenhagen International Dance Festival kunne teamleder Asger Helby Petersen, på vegne af Spar Nord Fonden, overrække en donation på 20.000 kroner, der skal gå til Move Closer-projektet.

- Jeg er meget glad for, at jeg måtte komme forbi til en inspirerende samtale om, hvordan Copenhagen International Dance Festival igennem projektet Move Closer skaber unikke og intime oplevelser til publikum i vidt forskellige fysiske rammer og settings. Det er endvidere en stor ære at kunne støtte op om den gode indsats med et økonomisk skulderklap på vegne af Fonden, udtaler Asger Helby Petersen, teamleder i Spar Nord København.

- Vi er meget glade for den økonomiske støtte fra Spar Nord og Spar Nord Fonden. Det er en stor hjælp, der bidrager til etableringen af et projekt, der fejrer dansekunsten, som præsenteres på ekstraordinære lokationer; unikke offentlige rum i byen og på en lang liste af forskellige institutioner, udtaler Lotte Sigh, kontaktperson for Copenhagen International Dance Festival.

Move Closer imødekommer den store efterspørgsel på kulturoplevelser for et bredt publikum. Projektet samarbejder med skoler, gymnasier, plejecentre, specialcentre samt kulturinstitutioner. Tilskuerne vil opleve dansekunstens unikke evne til at samle publikummet og vække sanser, refleksion samt samtale.

Du kan finde yderligere information om Copenhagen Dance Arts og deres projekter via nedenstående link:

https://cph-dancearts.com/

Publiceret d.
6. februar 2024