Gå til hovedindhold

Brønderslevs ildsjæl: Annette Drivsholm driver byens udvikling

6754 Brønderslev · Nyhedsrummet · Royal Run

Med over 20 år i spidsen for Spar Nord Midtvendsyssel er Annette Drivsholm ikke blot en erfaren lokalbankdirektør men en lokal drivkraft for fællesskabet, hvor hendes energi og livskvalitet springer ud af mødet med andre passionerede ildsjæle.

I hjertet af Brønderslev, på Spar Nords direktionsstol, har Annette Drivsholm vævet en imponerende karriere på over 20 år. For hende er en god dag en kombination af travlhed på arbejdet, familiens samvær og møder, hvor snakken altid kredser om én ting: Udviklingen af Brønderslev.

Som 56-årig lokalbankdirektør er Annette ikke blot en professionel leder, men en engageret lokal ildsjæl, hvis livskvalitet springer ud af samværet med andre ildsjæle, der deler hendes passion for byens udvikling. Hendes engagement spænder vidt fra den lokale påvirkning, der følger med bankdirektørposten, til deltagelse i lokale foreninger og strategisk byudvikling gennem initiativer som ’Vores By Brønderslev’.

- Jeg ser de fleste af mine aktiviteter som en integreret del af min rolle i banken, og det er noget, jeg elsker at engagere mig i. Sammen med familielivet udgør disse aktiviteter kernen af, hvad jeg brænder for som individ, fortæller Annette Drivsholm og fortsætter:

- At finde ny energi og oplade batterierne sker for mig i mødet med andre passionerede individer. At have indflydelse og være en drivkraft for udviklingen i mit lokalområde er kernen i min livskvalitet. Brønderslev er min base, og det er her, jeg brænder for at skabe positiv forandring og indflydelse for lokalsamfundet.

Annette investerer også sin fritid i diverse fora, der støtter alt fra idrætslivet til sociale indsamlinger og tænketanke om at tiltrække flere unge familier til byen. Hertil har hun blandt andet opstartet Spar Nord Tænketank, hvor livlige debatter og funderinger omkring Brønderslevs udvikling finder sted. Kendt som en generøs støttefigur omtales Annette i lokale medier som en, der uddeler legater, præmier og glæde.

En ihærdig indsats for lokalområdet kulminerede ligeledes, da det kunne annonceres, at Brønderslev d. 20. maj 2024 kan byde velkommen til det storslåede Royal Run-event. Bag denne unikke begivenhed står Annette Drivsholm, som en central figur i den dedikerede styregruppe, der har arbejdet ihærdigt for at bringe Royal Run til byen.

- Et tip i mit netværk åbnede døren for Royal Run i Brønderslev. Vi er den mindste by, der nogensinde har afholdt løbet, men det er fællesskabet og den gode oplevelse, der er Royal Runs DNA. I vores by har vi skabt stærke fællesskaber, og det var den samhørighed, der gav mig modet til at sige ja til at arbejde på at få Royal Run til vores by, udtaler Annette Drivsholm og afslutter med:

- Den samfundsbegejstring og stolthed, der er blusset op siden offentliggørelsen, er ganske enkelt fantastisk – det er ren samfundsglæde.  

Yderligere har Spar Nord Fonden generøst doneret 400.000 kroner til arrangementet, hvilket ikke kun er et økonomisk bidrag, men også et symbol på opbakningen til Brønderslevs blomstrende udvikling og engagerede indsats.

Publiceret d.
14. november 2023