Gå til hovedindhold

Borgerforeningen Svendborg Teater optimerer Guldsalen

Kulturhuset Borgerforeningen Svendborg Teater ønsker at opgradere deres trådløse mikrofoner i Guldsalen, så der kan tilbydes bedre brugeroplevelser for husets gæster. Dette vil Spar Nord Fonden gerne støtte op om med en donation på 20.000 kroner.

5275 Svendborg · Nyhedsrummet · Borgerforeningen Kulturhus

Borgerforeningen Svendborg Teater er et moderne kulturhus i historiske rammer. Et kulturelt kraftcenter for borgere, foreninger og virksomheder fra hele Sydfyn. Kulturhuset er et åbent og imødekommende samlingssted for Svendborg Kommunes borgere, foreninger og erhvervsliv.

- I Borgerforeningen præsenterer vi arrangementer til glæde for alle aldersgrupper. Guldsalen er vores største sal, og med en optimering af lydudstyret kan vi tilbyde endnu bedre kulturelle oplevelser for husets deltagere og gæster. Vi er derfor meget glade for den økonomiske opbakning fra Spar Nord Fonden, fortæller Claus Bjerregaard, direktør for Borgerforeningen Svendborg Teater.

Guldsalen er kulturhusets største sal. Med sit gennemførte design og smukke rammer er salen ideel til mange forskellige formål – lige fra firmafester, events, møder og konference til private fester som dåb, konfirmation, bryllup eller jubilæum. Salen rummer topmoderne lys- og lydudstyr, ligesom den gamle scene kan udbygges. Med en donation på 20.000 kroner fra Spar Nord Fonden ønsker kulturhuset at opjustere lydudstyret med trådløse mikrofoner, så foredragsholdere, mødedeltagere og lignende får en bedre brugeroplevelse.

- Som lokalforankret bank er vi enormt glade for at kunne støtte op om kultur- og foreningslivet i lokalområdet. Borgerforeningen Svendborg Teater er et kulturelt samlingspunkt, der giver byens borgere indflydelsesrige oplevelser. Samtidig bidrager kulturhuset med at tiltrække turister, der forhåbentlig får øjnene op for, hvad Svendborg kan tilbyde som by, fortæller Ulrik Feveile, direktør i Spar Nord Svendborg.

Borgerforeningen Svendborg Teater fungerer både som kulturhus og koncertsted. Der bliver huset koncerter lige fra små café-set up, over kammermusik-koncerter til koncerter med de største navne på den danske musikscene. Guldsalen har en kapacitet på 550 stående publikummer og op til 288 siddende afhængig af scenens størrelse.

Publiceret d.
30. marts 2023