Gå til hovedindhold

Barnets Glæde hyldes med hjertevarm donation gennem Det Lokale Løfte

6911 Amager · Nyhedsrummet · Barnets Glæde

Som en del af Spar Nords nye strategi har medarbejderne landet over fået mulighed for at give tilbage til lokale initiativer, foreninger og gode formål, der har en personlig betydning. Dette fik Barnets Glæde på Amager stor glæde af.

Spar Nords strategi med Det Lokale Løfte er en hjørnesten i bankens værdier. Dette initiativ forpligter banken til at styrke lokalsamfundene og de fællesskaber, der har støttet dem i mange år. Et initiativ som Barnets Glæde fik glæde af, da Spar Nord Amager donerede 10.000 kroner, der skal bruges til socialt ansvar og økonomisk støtte til vanskeligt stillede børnefamilier på Amager.

Der kunne således spores stor begejstring, da Spar Nord Amager kunne overrække den flotte donation til foreningen.

- Som lokalbank er vi meget stolte over at kunne værne om det lokale foreningsliv, der gør en indsats for borgerne i vores lokalområde. Gennem ’Det Lokale Løfte’ opnår vi som medarbejdere mulighed for at udleve de frihedsgrader, der følger med lokalbankmodellen gennem lokale sponsorater i vores eget lokalområde. Barnets Glæde skaber glæde hos mindre bemidlede familier i lokalsamfundet, og det er vi stolte over at støtte op om, fortæller Morten Gravlund Lyndrup, afdelingsdirektør for erhvervsafdelingen i Spar Nord Amager.

Barnets Glæde er en filantropisk forening, som blev stiftet i 1918 af en kreds af borgere, som ønskede at skabe glæde hos familier, der var økonomisk vanskeligt stillede i lokalområdet. Foreningen udleverer indkøbt tøj og sko samt julegaver fra ønsketræet i december.

Publiceret d.
5. december 2023