Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Annette Drivsholm skal overrække Hall of Fame-pris til Brønderslev Kommunes Fritidspris

Annette Drivsholm skal overrække Hall of Fame-pris til Brønderslev Kommunes Fritidspris

7293 Brønderslev · Nyhedsrummet · Hall Of Fame

Direktør i Spar Nord Brønderslev, Annette Drivsholm, skal overrække prisen Hall of Fame, som er sponsoreret af Spar Nord, til Brønderslev Kommunes Fritidsprisen 8. marts i Flauenskjold Hallen.

Den traditionsrige kulturpris, Brønderslev Kommunes Fritidspris, løber igen i år af stablen i marts måned. Ved Award Showet skal der uddeles 9 priser, og ud over kommunens egne priser bliver Radio 101,2 FM Årets Sportsnavn, Idrætssamvirkets Ildsjælpris, Spejdersamvirkets Ildsjælpris, Handicapprisen og Spar Nords Hall of Fame-pris ligeledes uddelt.

Til at overrække Hall of Fame-prisen vil direktør Annette Drivsholm med stor glæde stå klar. Prisen er en hyldest og uddeles til en person, der har opnået sportslige eller personlige indsatser. Indsatsen er lagt i foreninger og andre sammenhænge i relation til fritids- og idrætslivet, som personen har været involveret i.

- Vi er enormt stolte over, at vi for sjette gang kan uddele Hall of Fame-prisen, der er en hyldest til den gode indsats i vores blomstrende lokalområde. Der fokuseres blandt andet på, at prismodtageren i en årrække har været en markant skikkelse i Brønderslev Kommune, og gennem sit virke har sat sit præg på det frivillige arbejde i fritids- og idrætslivet, udtaler Annette Drivsholm, Direktør i Spar Nord Brønderslev.

Prisen består af et kontantbeløb på 10.000 kroner samt indgravering af navn i udstillet kunstværk. Prismodtageren udpeges af to repræsentanter fra Spar Nord samt det siddende indstillingsudvalg.

Hele Spar Nord Midtvendsyssel glæder sig til et begivenhedsrigt arrangement, når Fritidsprisen afholdes 8. marts i Flauenskjold Hallen.

Publiceret d.
16. februar 2024