Gå til hovedindhold

Andelsboligforeningen Rådhusparken I, Sæby: En tilfreds kunde gennem 22 år

6669 Ejendomsadministration · Nyhedsrummet · Kundetestimonial

I mere end to årtier har Andelsboligforeningen Rådhusparken I, en velrenommeret andelsboligforening i Sæby, haft fornøjelsen af at samarbejde med Spar Nord Ejendomsadministration. Et samarbejde der udstråler loyalitet og kompetent service.

Med årene har Andelsboligforeningen Rådhusparken I i Sæby ikke blot fundet en ejendomsadministrator i Spar Nord Ejendomsadministration; de har fundet en pålidelig partner, der forstår deres unikke behov. Denne forståelse og den uovertrufne service har været grundlaget for et trofast og langvarigt samarbejde, der strækker sig over mere end et årti.

- Vi har nydt stor glæde af vores samarbejde med Spar Nord Ejendomsadministration, der gennem årene har udvist stor tilgængelighed og en meget kompetent service. De har blandt andet bidraget med at skabe en stabil struktur i vores regnskabsopgaver og budgetter, fortæller Jytte Christensen, bestyrelsesformand for Andelsboligforeningen Rådhusparken I, Sæby, og fortsætter:

- Ejendomsadministrator Anni Kristensen står altid klar til at hjælpe os, hvad end det er over telefon eller mail. Hun er yderst kompetent, og samarbejdet med hende har været meget fortræffeligt – hun ved praktisk talt alt om os, og kan derfor yde en stabil samt tilfredsstillende service.

Som bevis på deres tilfredshed har andelsboligforeningen anbefalet Spar Nord Ejendomsadministration til andre andelsboligforeninger, herunder en ny kunde, der etablerede et samarbejde i begyndelsen af 2023. Denne anbefaling er et klart bevis på den tillid, der er blevet opbygget gennem årene.

Fakta om Spar Nord Ejendomsadministration

Spar Nord Ejendomsadministration besidder en bred portefølje af kompetencer og servicetilbud. Med et stort kendskab til ejendomsadministration ved de, hvad der ofte er kompliceret og besværligt for dig, og hvordan mange elementer kan sættes i system, så tingene bliver langt nemmere og mere overkommelige. Med deres full-service administrationskoncept kan der tilbydes ydelser som:

  • Regnskab
  • Budget
  • Generalforsamling
  • Ekspedition af handler
  • Vand- og varmeregnskab
  • Daglig bogføring, betalinger, varslinger, rykkere med videre
  • Forsikringsordning
  • Digital ejendomskommunikation
  • Byggeteknisk rådgivning og vedligeholdelsesplaner

 

Kontakt for effektiv og enkel ejendomsadministration

Book et indledende og uforpligtende møde med udviklingschef Lone Kragelund, hvor I kan drøfte den bedste løsning for din forening eller ejendom. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1889 eller mail lkl@sparnord.dk.

Publiceret d.
7. november 2023