Gå til hovedindhold

Allerøds kultur- og foreningsliv støttes med 100.000 kroner

Jan · Alleroed · Nyhedsrummet · Lokal · 10X10

Smilene blandt de fremmødte var ikke til at tage fejl af, da Spar Nord Allerød på vegne af Spar Nord Fonden torsdag 30. juni kunne overrække en donation på 10.000 kroner til 10 af byens foreninger. Pengene skal bruges til alt lige fra indkøb af våddragter og spinningcykler til afholdelse af sommerlejr for børn.

Med et ønske om at støtte og bidrage til et stærkt lokalt foreningsliv har Spar Nord Fonden valgt at øremærke en ekstra donationspulje på i alt 100.000 kroner til kultur- og foreningslivet i og omkring Allerød.

For direktør i Spar Nord Allerød, Jens Karlsson, er det en glædelig nyhed, at donationerne fra Spar Nord Fonden kan være med til at støtte byens mange fællesskaber og ildsjæle:

- Vi er meget stolte af vores pulserende foreningsliv i Allerød, som i høj grad bidrager til mange fællesskaber i byen. Derfor betyder det også meget at kunne give en økonomisk håndsrækning til foreningerne på vegne af Spar Nord Fonden. Forhåbentlig kan donationerne hjælpe foreningerne med at realisere nogle projekter og styrke deres forening.

Der er ingen tvivl om, at der i Allerød er et spirende foreningsliv, hvilket også kunne ses i antallet af ansøgninger. Spar Nord Allerød har nemlig modtaget langt flere ansøgninger end forventet. Dommerne har altså været på hårdt arbejde i udvælgelsen af de 10 foreninger, som hver skulle modtage 10.000 kroner.

- Vi er rigtig glade for den store interesse fra foreningernes side. Det vidner om det store ønske for at fremme gode formål i og omkring Allerød, fortæller Jens Karlsson og fortsætter:

- De 10 modtagere har gjort et kæmpe stykke arbejde for at styrke foreningerne og fællesskabet i byen. Og med donationen har modtagerne mulighed for at videreudvikle deres aktiviteter til gavn for foreningernes mange medlemmer. Det er den slags aktiviteter, vi som lokal forankret bank ønsker at støtte. 

Her er de 10 klubber og foreninger, der får glæde af en donation fra Spar Nord Fonden

LUI Tennis og Padel, Allerød Fodbold Klub (kvindeafdelingen), Lillerød Badmintonklub, Red Barnet Allerød, Allerøds Bio’s venner, Støtteforeningen for Lillerød Rope Skipping Team, KulturBanken, ALBA Basketballklub, KFUM Spejderne Allerød Lynge Gruppe og Allerød Sportsdykkerforening.

Du kan læse mere om Spar Nord Fondens uddelingspolitik og ansøge om en donation her

Publiceret d.
4. juli 2022