Gå til hovedindhold

Afkast i særklasse hos Spar Nord

7229 SKM · Nyhedsrummet · Afkast

Spar Nord er blandt de allerbedste herhjemme til at skabe pensionsafkast til sine kunder.

Pensionskunderne i Spar Nord kan se tilbage på et afkastmæssigt lukrativt 2023. For en kunde med mere end 15 år til pension (med mellem eller høj risikoprofil), som har placeret sine midler i Spar Nords pensionspulje gruppe 1, har banken således leveret et afkast på 16,56 % for hele 2023. Det placerer Spar Nord blandt de bedste til at forvalte pensionsopsparinger herhjemme.  

- Det er vi selvfølgelig glade og stolte over, men jeg vil ikke sige, jeg er overrasket, for vi har leveret på et stabilt, højt niveau på afkastsiden over en årrække. Det er naturligvis også noget, vores kunder har bemærket, fortæller Mads Stouby, direktør i Spar Nord Kapitalforvaltning.

Spar Nords kunder i pensionspulje gruppe 1 har således over de seneste 5 år opnået et gennemsnitligt årligt afkast på 12,14 % og over de seneste 10 år et gennemsnitligt årligt afkast på 9,65 %, hvilket er blandt de bedste i markedet. Pensionspulje gruppe 1 er kunder med enten mellem eller høj risikoprofil og typisk mere end 15 år til pension.

- Den høje kvalitet og de flotte resultater er også et bevis på det store fokus, vi har på området, og ikke mindst den høje faglighed blandt vores medarbejdere i Spar Nord Kapitalforvaltning, tilføjer Mads Stouby og opfordrer samtidig til, at du tager en snak med din rådgiver, hvis du overvejer en puljeinvestering.

Han understreger, at det vigtigste er at få afdækket, om en given investering matcher dine behov, ønsker og tidshorisont – og samtidig have for øje, at investering altid er forbundet med risiko for at tabe penge.

Søjlediagram Afkast

Historiske afkast er ikke en pålidelig indikator for fremtidige afkast
Tabellen viser afkast efter handelsomkostninger før forvaltningshonorar.
Kilde: Spar Nord Kapitalforvaltning

Læs mere om
puljeinvestering på sparnord.dk

Publiceret d.
2. februar 2024