Ægtepar fik omlagt boliglån og opfyldt både boligdrøm og elbildrøm

Ægteparret Lene og Tom Møller Hansen har fået hjælp af Spar Nord til at finansiere renoveringen af parrets ejendom på Gl. Estrupvej 7 i Randers NØ. Derudover er de blevet godt kørende i en elbil, da de har fået finansieret en elbil.

5983 Randers · Nyhedsrum · Bankskifte (1)

De har været kunder i Spar Nord Randers siden 2019/20, hvor de fra første færd har fået personlig rådgivning af privatrådgiver Hans Mogensen. Særligt nærheden til banken og rådgiveren har givet parret en rigtig positiv oplevelse.

- Jeg må indrømme, at jeg tit går forbi banken og lige hilser på dem. Jeg synes, det er rart, at de altid er glade og imødekommende, og så tager de sig tid til at snakke. Det er med til at opbygge en god relation. Vi er blevet bekræftet i, at bankens gode ry hænger sammen med smilende og engagerede medarbejdere. Det gør mig glad i låget, fortæller Tom Møller Hansen.

Et elsket hjem blev opgraderet
Parret er sidst i 50’erne og gik for nogle år tilbage med tanker om at sælge deres patriciervilla. De kom alligevel på andre tanker på grund af store udsving på boligmarkedet, og det er de glade for i dag, da de har boet i huset i 33 år og elsker det. Med god hjælp fra Spar Nord fik de i stedet for at sælge huset omlagt deres boliglån og dermed reduceret en god del af restgælden på realkreditlånet. Det har også medført, at de er kommet til at sidde billigt i huset og tilmed har fået mulighed for at finansiere den omfattende renovering af parrets hjem, hvor Tom Møller Hansen som alsidig håndværker selv har stået for en stor del af projektet.

- Som lidt af en allround-håndværker har jeg renoveret både udvendigt og indvendigt. Vi har blandt andet fået nye gulve og vægge, og jeg har brugt de helt rigtige materialer, som passer til et gammelt hus fra 1908. Vi sætter stor pris på, at Hans Mogensen også tog sig tid til at kigge forbi for at se resultatet. Jeg tror, at han blandt andet er ret imponeret over kælderen, som også er blevet istandsat og står meget lys og indbydende, siger Tom Møller Hansen.

Privatrådgiver har ”bare” gjort sit arbejde
Privatrådgiver Hans Mogensen bekræfter, at han er meget imponeret over den store indsats, som parret har lagt i projektet, og så er han glad for, at han har kunnet hjælpe med at realisere deres drømme.

- Da jeg mødte Lene og Tom, så kunne jeg godt fornemme, at de havde mødt begrænsninger i deres tidligere bank på trods af en god og sund økonomi. Som bankrådgiver har jeg lyttet til deres ønsker og behov for efterfølgende at præsentere dem for en plan. Jeg har peget på fleksible muligheder, der har gjort det muligt for dem at omlægge lån og finansiere fornyelsen af deres pragtfulde villa og tilmed finde råd til en ny elbil. Jeg synes jo sådan set, at jeg bare har gjort mit arbejde som privatrådgiver ved at optimere deres økonomi. De har til gengæld god grund til at være stolte af deres hjem, og det har været rart at se, hvad de har fået ud af mulighederne, forklarer Hans Mogensen.

Lene og Tom tager dog ikke rådgivningen for givet, og de har også sendt deres søn til et bankmøde hos Spar Nord, som har medført endnu et bankskifte, hvor Hans Mogensen også har fået æren af at agere privatrådgiver. I Spar Nord Randers sætter vi stor pris på tilliden og den gode relation til familien Møller Hansen. De er en god påmindelse om, at man kommer rigtig langt med smil, åbenhed og imødekommenhed.

Publiceret d.
29. juni 2023