400.000 kr. til Royal Run i Brønderslev

Smilene er ekstra brede hos arrangørerne af Royal Run i Brønderslev 2024 ovenpå nyheden om den flotte donation fra Spar Nord Fonden.

De lokale ildsjæle, som er gået sammen om at få Royal Run til Brønderslev i 2024 har svært ved at få armene ned for tiden. Ikke nok med at det er lykkedes at få en så stor begivenhed til byen – nu har en ansøgning til Spar Nord Fonden også sikret en stor økonomisk håndsrækning.

- Donationen på 400.000 kr. har en kolossal stor betydning for os, fastslår Annette Drivsholm, der er formand for styregruppen for Royal Run i Brønderslev.

- Vores ambition er at skabe en folkefest med motion og bevægelse som omdrejningspunkt, og et event der skaber en masse positiv opmærksomhed omkring Brønderslev – og en donation af den størrelsesorden - er et kæmpe boost i den sammenhæng. Vi er i fuld gang med planlægningen af en helt fantastisk dag for både deltagerne, publikum, de frivillige og for Brønderslev, men vi vil ikke løfte sløret for disse planer endnu, tilføjer hun med et smil.

Fokus på de frivillige som drivkraft
Udover at være et tilløbsstykke for motionister er Royal Run også blevet en folkefest for hele familien, som Spar Nord Fonden gerne støtter op om:

- Det særlige ved Royal Run er, at det lykkes arrangørerne at samle rigtig mange motionister på tværs af alder og fysisk formåen til en aktiv dag, hvor både pulsen og humøret stiger. Dét fællesskab vil vi i Spar Nord Fonden gerne bidrage til, fortæller fondsdirektør i Spar Nord Fonden Bo Uggerhøj.

- Derfor sender vi en forholdsvis stor portion penge afsted til de aktiviteter, som også understøtter de mange frivilligt engagerede i Royal Run i Brønderslev. De frivilliges indsats er en vigtig ressource, som netop muliggør folkefesten og mangfoldigheden, og det er vi glade for at kunne bakke op om, tilføjer han.

Det er Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole, der har indsendt ansøgningen til Spar Nord Fonden, og her er man også glad og taknemmelig over støtten.

- Bevægelse og motion er en central del af Nordjyllands Idrætshøjskoles identitet og DNA, så selvfølgelig skal vi være en aktiv del af planlægningen af et så stort event med motion som omdrejningspunkt. Vi er stolte over, at vores ansøgning til Spar Nord Fonden nu sikrer massiv økonomisk rygvind til Royal Run i Brønderslev, og vi glæder os til, at byen bliver fyldt med motionsglade mennesker, udtaler Jens Chr. Larsen og Jesper Hardahl fra Støttekredsen.

Royal Run i Brønderslev afvikles den 20. maj næste år.

Publiceret d.
18. september 2023