Gå til hovedindhold

40 års jubilæum markeres på sejlskib

4977 · Presse Lokale Nyheder • Støvring · Nyhedsrum

Den 2. august er det 40 år siden Lisa Kjær tog hul på sin bankkarriere, og jubilæet fejres med en reception til Tall Ships Race i Aalborg.

Det bliver det hollandske sejlskib Wylde Swan, der danner rammen, når Spar Nord Støvrings direktør Lisa Kjær sammen med forretningsforbindelser, medarbejdere, familie og venner markerer jubilæet.

- Det har været noget af en rejse. En rejse, der har budt på både med- og modvind alt efter hvordan de finansielle markeder har reageret gennem tiden, men jeg har nydt arbejdet og gør det stadig, siger Lisa Kjær, der siden 2009 har været direktør for Bankområde Rebild, der foruden afdelingen i Støvring også tæller Spar Nords Terndrup-afdeling.

Foruden direktørposten har hun løbende involveret sig i bl.a. Støvring Handel & Erhverv, Rold Skov Golfklub, Rebild Vandrerhjem og Erhvervsudviklingsrådet.

- Jeg er glad for den positive udvikling, som området har haft de seneste år med mange nye bosættere og nye erhvervsvirksomheder. Det er en positiv spiral, som alle på sigt får glæde af, siger hun.

Lisa Kjærs engagement i lokale forhold gør også, at hun er en meget synlig repræsentant for Spar Nord i lokalområdet, og kunderne kender og værdsætter hendes imødekommende og smilende væsen. Hendes nærværende rådgivning og løsningsorienterede dialog gør hende til en populær sparringspartner for både kunder og kollegerne i Spar Nord.

Medarbejderne fremhæver både hendes friske og farverige personlighed, hendes menneskelige og forstående tilgang til sine kolleger og hendes evne til at skære igennem, når situationen kræver det.

Privat danner 59-årige Lisa Kjær par med René Kjær, som også kan fejre sit 40 års jubilæum i år. De to har kendt hinanden siden folkeskolen og har i 36 år boet på et husmandssted lidt uden for Støvring. Fritiden bruges gerne i Rold Skov Golfklub i sommerhalvåret og i Aalborg Bridgeklub i vinterhalvåret.

Publiceret d.
22. juli 2022