Gå til hovedindhold

20.000 kr. til 48TIMER Festival på Nørrebro

7152 Østerbro · Nyhedsrummet · Donation

Spar Nord Østerbro har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 20.000 kroner til den bydelsdækkende kulturfestival på Nørrebro, 48TIMER Festival.

Den traditionsrige kulturfestival 48TIMER Festival så dagens lys i 2012 i samarbejde med 40 arrangører og op mod 6.000 besøgende. Festivalen har siden da kun vokset sig større, og i 2019 bestod programmet af over 100 unikke kulturarrangementer fordelt over hele Nørrebro med over 10.000 glade festivalgæster.

Til stor glæde for de ansvarlige for kulturfestivalen kunne privatrådgiver Christian Møller Lillelund fra Spar Nord Østerbro overrække en donation på 20.000 på vegne af Spar Nord Fonden. Han udtaler således:

- Vi er meget stolte over, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne bidrage med økonomisk støtte til værdifulde kulturelle tiltag i bybilledet. 48TIMER Festival er en unik og hyggelig festival, der tilbyder spændende kulturelle oplevelser for mange borgere samt turister, og den har igennem flere år understøttet vores blomstrende lokalområde.

Sammen med besøgende fra hele København fejrer 48TIMER Festival alt det særlige i en hel weekend, hvor alt det personlige, nørdede og skæve, der kan findes på Nørrebro, bliver hyldet. Festivalens indhold er skabt af lokale aktører bestående af foreninger, organisationer, kunstnere, erhvervsdrivende, beboere og andre ildsjæle.

Publiceret d.
19. januar 2024