Gå til hovedindhold

2 år, 1000 glade kunder og over 450.000 kr. til Korsør 

I maj måned fejrede Spar Nord Korsør 2-års fødselsdag som lokal bank. De første to år er ikke gået stille for sig. Banken har nemlig budt velkommen til 1000 glade kunder og på vegne af Spar Nord fonden og Spar Nord Korsør givet over 450.000 kr. igen til Korsør i donationer og sponsorater.

6067 Korsør · Nyhedsrummet · 2 Års Fødselsdag (1)

Det er to år siden Spar Nord for første gang slog dørene op i den nye afdeling på Solens Plads i Korsør. To år, der ifølge afdelingsdirektør i Spar Nord Korsør, Lennart Husted Laursen, har været præget af travlhed og mange nye kunder. Lennart og hans lokalkendte Korsørteam har nemlig kunne byde hele 1.000 nye kunder velkommen, og de har store ambitioner om at byde endnu flere velkommen i de kommende år.

- Korsørs borgere har vist os en enorm tillid, som vi værdsætter utroligt meget. De første år har vi brugt på at vise, at vi er kommet til byen, og at vi engagerer os i lokalsamfundet. Det er vigtigt for os at vise at det er normalen hos os, og at vi ikke kun har gjort det i en opstartsperiode, fortæller Lennart Husted Laursen.

Siden åbningen har Lennart og teamet fortalt, at de er åbnet i byen, fordi de tror på Korsør og fordi de ser Korsør som en usleben diamant. Og det har ikke ændret sig.

- Vi har stadig mange tiltag på tegnebrættet. Og vi tror på Korsør. Byen har så meget at byde på i form af skov, strand og det attraktive forenings- og kulturliv. Og det skal vi dyrke endnu mere, forklarer Lennart Husted Laursen.

Spar Nords forretningsmodel indebærer, at de er tæt på deres kunder. Det er de langvarige og personlige relationer, der bliver prioriteret. Samtidig er afdelingen lokalt forankret, hvilket betyder, at Lennart og hans team har mulighed for at støtte, hjælpe og engagere sig i foreningerne i lige netop Korsør.  ”Muligheden for at engagere sig lokalt i de lokalsamfund, hvor vi er repræsenteret, er netop det, der adskiller Spar Nord fra andre banker”, udtaler Lennart Husted Laursen.

- I Spar Nord går vi op i at støtte lokalt. Om det er i den lokale håndboldklub eller ved at støtte op omkring City evening, så vil vi være til stede. Når det går godt i Korsør, så går det godt i vores bank. Og det giver os mulighed for at give igen til foreningslivet og kulturlivet. Det er vigtigt for mig og for mit team, da vi også selv er bosiddende i Korsør, fortæller Lennart Husted Laursen.

Spar Nord Korsør fejrede sin 2-års fødselsdag i forbindelse med City evening i Korsør d. 9. juni. Her blev der delt en hel masse fødselsdagskage ud, og hele teamet var glade for at se så mange besøgende.

Publiceret d.
20. juni 2023