Gå til hovedindhold

1.146.760 kr. til lokale projekter i Hjørring og Hirtshals

I det første halve år af 2023 har Spar Nord Fonden doneret 1.146.760 kroner til forenings- og kulturlivet i Hjørring, Hirtshals og omegn.

6228 Hjørring · Nyhedsrummet · Donationsoverblik (1)

I Spar Nord Hjørring og Hirtshals er vi utrolig stolte over, at det lokale foreningsliv har fået støtte gennem Spar Nord Fonden. Det betyder utrolig meget for os at kunne give tilbage og vise vores opbakning til en masse gode og engagerede mennesker. Det er alle dem, som står bag meningsfulde initiativer og skaber positive oplevelser til gavn for lokalområdet.

For Jesper Cebula Rasmussen, der er direktør i Spar Nord Hjørring og Kim Guldborg Bærentsen, der er afdelingsdirektør i Spar Nord Hirtshals, vækker det stor glæde og begejstring at kunne bidrage til lokalområdets mange projekter: 

- Støtten betyder rigtig meget for de mange klubber og foreninger i vores lokalsamfund, der får mulighed for at skabe endnu bedre oplevelser og rammer for at samle mennesker i stærke fællesskaber. Det er et stort privilegium for os at kunne give igen til alle de ildsjæle og frivillige, der løfter en masse gode initiativer og projekter, fortæller Jesper Cebula Rasmussen.

Der hersker ingen tvivl hos de to direktører om, at de mange donationer gør en betydelig forskel for de mange støttede projekter i Hjørring, Hirtshals og omegn. Begge har nemlig mærket, hvilken betydning donationerne har for forenings- og kulturlivet: 

- Det er en ære for os at overrække støtten i vores bankområde og ved selvsyn mærke, hvordan det velfortjente skulderklap virker som en stærk motivation. Pengebeløbet gør gavn, imens anerkendelsen skaber glæde. I banken giver det også en enorm stolthed over at kunne give tilbage til lokalsamfundet, som vi er en del af, og hvor vi selv bor, fortæller Kim Guldborg Bærentsen. 

Listen er lang over de 21 modtagere af donationer, der tæller Kunstbygningen i Vrå, Dana Cup, Hjørring Revyen, Hjørring Handel, Hjørring Badmintonklub, Hirtshalsrevyen, Hirtshals Operafestival, Friskolen Skallerups eventforening, TORNBY IDF, Hirtshals Musikforening, Hjørring Tennisklub, Tårs-Ugilt Idrætsforening, Faldskærmsklubben Nordenfjords, Vendelbohus, Foreningen Børglum og Omegn, Kræftens Bekæmpelse – Hjørring, Bindslev-Tversted Idrætsforening, Hjørring Sommerspil, Team Hjørring, Rideklubben Astrup og Hirtshals Idrætscenter.

Spar Nord Fonden har rødder i fællesskabet, og derfor vægtes det højt, at Fondens donationer styrker sammenholdet i lokalsamfundet og gavner store og små fællesskaber. Det kan vi i hele byens bank kun være stolte af.

Læs mere om Fondens arbejde på Spar Nord Fonden støtter fællesskaber der mærkes

Publiceret d.
7. juli 2023