Gå til hovedindhold

Spar Nord Odense indgår hovedsponsorat med Odense Teater

6928 Odense · Nyhedsrummet · Teater

Odense Teater og Spar Nord Odense har indgået en samarbejdsaftale, der gør banken til hovedsponsor i de kommende to år - fra 1. januar 2024.

Spar Nord Odense kan med stor glæde offentliggøre, at hele byens bank træder ind som hovedsponsor i Odense Teaters sponsornetværk fra begyndelsen af det kommende år.

Aftalen træder i kraft 1. januar 2024, og dermed bliver Spar Nord en central og stolt samarbejdspartner for Odense Teater.

- Vi er meget tilfredse med den indgåede aftale med Spar Nord. Der er tale om en veletableret bank, der udviser betydelig interesse og engagement inden for det kulturelle område med stærk lokal forankring, udtaler Allan Wissmann, økonomidirektør for Odense Teater, og fortsætter:

- Odense Teater går et spændende kapitel i møde, hvor en omfattende ombygning og renovering til 100 millioner kroner blandt andet er på tegnebrættet. Det skaber tryghed at have en solid partner som Spar Nord ved vores side. Vi ser frem til samarbejdet, hvor vi vil tilbyde Spar Nords kunder og medarbejdere nogle enestående oplevelser.

Direktør for Spar Nord Uffe Staal Knudsen ser ligeledes frem til at blive en del af sponsornetværket hos Odense Teater.

- Vi ser frem til at blive en integreret del af Odense Teaters kreative univers som hovedsponsor. Det er en unik mulighed for os at støtte kulturelle initiativer og skabe meningsfulde oplevelser for kunder og fynboer generelt. Sammen med Odense Teater ser vi frem til at sætte et kulturel aftryk på Fyn.

Om Odense Teater

Odense Teater er Danmarks næstældste teater centralt beliggende i H.C. Andersens fødeby Odense. Med rødder tilbage til 1796 har Odense Teater således i over 200 år drevet professionel teatervirksomhed. I 1914 flyttede teatret til de nuværende lokaler i Jernbanegade.

Publiceret d.
5. december 2023