Gå til hovedindhold

Samarbejdsaftale indgået med Odense Symfoniorkester

6940 Odense · Nyhedsrummet · Symfoniorkester

Spar Nord Odense kan med stor glæde offentliggøre, at hele byens bank har indgået en samarbejdsaftale med Odense Symfoniorkester.

Samarbejdsaftalen udmunder sig i et sponsorat gældende fra 1. januar 2024 frem til 2026. Her vil Spar Nord Odense være en aktiv samarbejdspartner for det traditionsrige Odense Symfoniorkester.

Det nyetablerede partnerskab markerer en gensidig respekt og støtte fra erhvervslivet til kulturlivet, hvor der vil blive rettet fokus mod et bredere kulturliv i Odense og resten af Fyn.

- Som lokalbank vægter vi vores engagement og tilknytning til lokalområdet meget højt. Vi er derfor særligt stolte over samarbejdsaftalen med Odense Symfoniorkester, der igennem mange år har bidraget med enestående koncert- og teateroplevelser. Hertil vil dette samarbejde gøre det muligt at tilbyde endnu flere værdifulde kulturtilbud til børnefamilier på hele Fyn, og det er vi stolte over, udtaler Uffe Staal Knudsen, direktør i Spar Nord Odense.

Odense Symfoniorkester – et af Danmarks fem landsdelsorkestre – blev grundlagt i 1946, men dets rødder går helt tilbage til omkring år 1800. Fra at være et teaterorkester, som også spillede symfonisk musik, fremstår orkestret i dag som et moderne symfoniorkester med et højt aktivitetsniveau og under stadig udvikling. Orkesteret fremfører blandt andet flere forskellige familiekoncerter til gode for familier og børn fra 2 år og helt op til 18 år.

Publiceret d.
22. december 2023