Gå til hovedindhold

Spar Nord Odense opruster med erfaren privatrådgiver

Ghita Valentin (61) er pr. 1. januar tiltrådt som ny privatrådgiver i Spar Nord Odense. Med sig har hun 43 års erfaring inden for den finansielle verden.

5604 Odense · Nuhedsrummet · Ny Medarbejder1

Spar Nord Odense har ansat Ghita Valentin som ny privatrådgiver. Her skal hun med sine mange års erfaring fra den finansielle verden sikre bankens privatkunder alsidig og kompetent rådgivning i samarbejde med sine kollegaer i afdelingen.

Ghita har i sin erhvervsmæssige karriere været ansat som privatrådgiver i Danske Bank i 37 år. Uddannelsesmæssigt har hun startet sin grunduddannelse med sparekasseskolen efterfulgt af merkonomuddannelsen i finansiering. Den solide privatrådgivererfaring er derudover løbende blevet suppleret med intern uddannelse i Danske Bank.

Som en rutineret privatrådgiver med mange kompetencer bidrager Ghita Valentin derfor med en stærk profil til Spar Nord Odense, ligesom hun har et stærkt netværk inden for sektoren.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af et stærkt team, der sætter en ære i at give ordentlig og kompetent rådgivning, der indhegner kunderne til banken, fortæller Ghita Valentin.

Privat bor Ghita i Ringe med sin mand, og sammen har de 2 børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på at spille badminton. Derudover bliver meget af tiden brugt på familie og venner.

Ghita Valentin er tiltrådt som privatrådgiver i Spar Nord Odense pr. 1. januar 2023. Hun er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på mail gva@sparnord.dk eller telefon 63 12 54 96.

Publiceret d.
17. januar 2023