Gå til hovedindhold

Kræftens Bekæmpelse i Tårnby modtager hjertevarm donation på 18.000 kr.

7615 Kongelundsvej · Nyhedsrummet · Donation (1)

Spar Nord Kongelundsvej har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 18.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse i Tårnby.

Kræftens Bekæmpelse har lokalforeninger i alle landets kommuner. Bestyrelserne består af engagerede frivillige, som bor i kommunen. Dette er lokalforeningen i Tårnby et godt eksempel på, der med deres cafémiljø gør en vedvarende indsats for at hjælpe kræftramte gæster og pårørende.

Caféens kræftramte samt pårørende er i mange tilfælde svært belastede af behandlinger og senfølger, og hos lokalforeningen har man erfaret, at det er væsentligt at få tilbudt et let måltid mad under besøget. Til stor glæde for alle involverede parter kunne Spar Nord Kongelundsvej, på vegne af Spar Nord Fonden, tilbyde en donation på 18.000 kroner til dette formål.

- Vi er meget glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne bakke op om gode tiltag for vores lokalsamfunds borgere. Hos Kræftens Bekæmpelse i Tårnby ydes der en flot indsats for kræftramte og deres pårørende, der befinder sig i, hvad der kan være en meget udfordrende tid, fortæller Sebastian Tiedgen, afdelingsdirektør for Spar Nord Kongelundsvej.

Hvis du vil vide mere om Kræftens Bekæmpelses arbejde i Tårnby kommune, er du velkommen til at kontakte lokalforeningsformand, Carina Holmboe Jakobsen, på mail carina.holmboe@gmail.com.  

Publiceret d.
1. maj 2024