Mød vores rådgivere

Altid på jagt efter nye muligheder

Bag enhver formue ligger evnen til at være på og hele tiden være på jagt efter nye muligheder. Det stiller krav. Også til de rådgivere, du omgiver dig med. Og det leverer vi på. Hele tiden at være parat til at rådgive og træde til, lige præcis når du har brug for det. Det er ikke et klassisk otte-til-fire job at være Private Banker i Spar Nord. Heldigvis. Med os på sidelinjen ringer eller skriver du bare.

360° blik på din formue

Det betaler sig at gå struktureret til værks

Formuer bliver ikke nødvendigvis skabt af en strømlinet, struktureret proces. Men det får du til gengæld, når du placerer din formue hos Spar Nord. Vores arbejde er sat i system for dig. Det betyder, at du får sikkerhed. Men lige så vigtigt: Frihed. Du kan stole på, at vi kommer hele vejen rundt, holder ord, og at selv den mindste detalje er i orden. Det giver dig råderum, både mentalt og økonomisk. Det er hele pointen. Så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigst for dig.

Bygger på erfaring

Få udbytte af solid erfaring

Man overlader ikke sin formue til hvem som helst. Den tillid kvitterer vi for med det bedste, vi har. Menneskeligt såvel som fagligt. Vores Private Banking-team er vores absolutte elitedivision inden for rådgivning, håndplukket og med mange års erfaring. Men først og fremmest er det mennesker, du kan stole på. Mennesker der giver dig råd, og tænker på ting, du ikke selv havde tænkt på – både i forhold til dig, din familie og dine projekter.