Få mere komfort på rejsen med et personligt Priority Pass

Som kunde i Spar Nord giver vi dig adgang til over 1.200 lounges i lufthavne over hele verden. Uanset om du rejser alene, med familien eller venner, kan du og dine medrejsende altid tage et roligt afbræk fra lufthavnens stress og jag. Det eneste, der kræves, er et personligt Priority Pass.

Vil du vide mere om Priority Pass?

Hvad giver det dig på rejsen?

Med et personligt Priority Pass kan du opleve et stort udvalg af lufthavnslounges, der imødekommer dine særlige rejsebehov med et væld af faciliteter og services.

I loungeområdernes rolige omgivelser kan du slappe af eller arbejde i fred og ro, mens der bliver serveret lækre snacks og kolde drikke ad libitum.

Udover at du kan læne dig tilbage, tanke op og slappe af, inden rejsen går videre, kan du også holde dig opdateret med nyheder eller sociale medier ved at benytte fri wi-fi, som tilbydes i langt de fleste lounges. Derudover har du mulighed for at lade din telefon eller PC op før afrejse.

Bemærk, at du allerede hjemmefra kan downloade Priority Pass-appen, så du nemt kan finde den nærmeste lounge i lufthavnen.

Priority Pass efter dine ønsker

Med et Visa Kredit-kort har du mulighed for at tilkøbe et personligt Priority Pass, som passer til dine rejsebehov. Du vælger selv, om du vil betale pr. besøg eller købe fem årlige loungebesøg.

Du har også mulighed for at invitere én eller flere gæster med i loungen mod betaling. Har du tilkøbt et Priority Pass med fem årlige besøg til dit Visa-kort, kan ét eller flere af besøgene også bruges på at invitere gæster med i loungen. Det kræver blot, at gæsten er i følgeskab med dig.

For at kunne tilkøbe et Priority Pass er det et krav, at du skal være fyldt 18 år, og har du kundeprofilen ’kunde’, skal du have et Visa Kredit-kort.

Ønsker du at tilkøbe mere komfort på dine rejser?

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og høre mere om tilkøb af Priority Pass. 

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes