Cashback - få penge tilbage på dine køb 

Som Spar Nord-kunder du en procentdel af dine køb tilbage, når du betaler med dit Visa-kort hos én af de flere hundrede butikker, restauranter og webshops, vi samarbejder med. Vi kalder det cashback. Alt det kræver er, at du tilmelder dit Visa-kort. Det tager kun to minutter.

Tilmeld dig på to minutter Mød tre kunder, der opnår fordele ved cashback

Så meget kan du optjene

Med et Visa Debit- eller Visa Kredit-kort kan du optjene op til 20 % cashback på alt fra dagligvarer, tøj og elektronik til taxakørsel, hotelophold og restaurantbesøg hos vores flere hundrede tilmeldte samarbejdspartnere. Vores ambition er at dække alle aspekter af din hverdag, så du kan optjene cashback på varer og ydelser, du allerede forbruger.

Sådan virker det

Når du betaler med dit Visa Debit- eller Visa Kredit-kort hos én af vores mange partnere, modtager du automatisk din cashback – oftest svarende til en procentsats af købet. Du skal ikke gøre noget ekstra. Dit Visa-kort gør det hele for dig og sørger for, at du aldrig går glip af din cashback.

 1. Tilmeld dig cashback
 2. Gennemfør dit køb med dit nye Visa-kort hos én af vores partnere
 3. Vi registrerer dit køb og opgør din cashback inden for 24 timer
 4. Du kan få udbetalt din cashback til en valgfri konto i Spar Nord, når din cashback-saldo er minimum 100 kr.
 5. Følg din cashback-saldo i Mit Spar Nord

 

Tilmeld dig cashback

Så meget kan du optjene med cashback

Se tre eksempler på kundeprofiler hos Spar Nord, og hvordan de kan optjene fordele ved at bruge cashback. Kan en af kundeprofilerne minde om din familie og jeres prioriteter? Så kan I som kunder i Spar Nord også tjene penge, når I bruger penge. Penge I kan bruge til at forsøde jeres hverdag.

 • Familien Jensen sparede 3.631,70 kr.

 • Jakob sparede 3.372,00 kr.

 • Nybagte forældre sparede 2.250,00 kr.


Familien Jensen består af et par i slut 30’erne og deres 12-årige datter. Familien har en travl hverdag, der for at få logistikken til at gå op har to biler. Selvom hverdagen er travl, værdsætter de at spise sammen, men at lave mad fra bunden af er dog ikke noget, de bruger al for meget tid på. Familien prioriterer derudover at rejse på ferie to gange årligt. 
 

Med udgangspunkt i deres forbrug nedenfor optjente de tilsammen 3.631,70 kr. i cashback med deres Spar Nord Visa-kort, som de kan bruge sammen på oplevelser og til at gøre hverdagen lidt sjovere. Kan familien Jensen minde om din familie og jeres prioriteter? Så kan I som kunder i Spar Nord også tjene penge, når I bruger penge.

Der tages forbehold for ændringer i udbyd af partnere.

Tilmeld jer her

Har du spørgsmål?

I denne FAQ vil vi besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål om cashback på visakort, så du kan få mest muligt ud af denne funktion.

 • Kan jeg tilmelde mit Visa Dankort?

  Nej, du kan desværre ikke tilmelde dit Visa Dankort. Men skifter du dit Visa Dankort ud med et Visa Debit-kort kan du tilmelde dig cashback i forbindelse med bestillingen af kortet. Du bestiller nemt og hurtigt et Visa Debit-kort på Mit Spar Nord. Har du et Visa Kredit-kort kan du også tilmelde det cashback.

 • Hvordan får jeg udbetalt penge fra cashback?

  Du kan udbetale din optjente cashback til din Spar Nord-konto. Det kræver blot, at din cashback-saldo overstiger 100 kr., og din cashback er “bekræftet”. Du kan udbetale dine cashback via Mit Spar Nord 

 • Hvad koster det at tilmelde sig cashback?

  Det er gratis at tilmelde sig cashback. Der er ingen oprettelsesgebyrer, og du modtager din cashback helt automatisk, når du betaler med dine tilmeldte Visa Debit- eller Visa Kredit-kort hos vores tilmeldte partnere.

  Det er også gratis at få udbetalt din optjente cashback til din NemKonto. Det kræver blot, at din cashback-saldo overstiger 100 kr., og din cashback er “bekræftet”. Læs mere om “afventende” og “bekræftet” cashback under “Cashback-saldo”. 

 • Hvem kan tilmelde sig cashback?

  Du kan tilmelde dig cashback, hvis du er kunde i Spar Nord, er fyldt 18 år og har et Visa Debit- eller Visa Kredit-kort. Du tilmelder dit kort via Mit Spar Nord. 

 • Hvordan køber jeg med cashback?

  Så snart du har tilmeldt dine kort, optjener du automatisk cashback, når du betaler med dine tilmeldte kort hos vores flere hundrede partnere. På Mit Spar Nord kan du løbende følge med i, hvor meget du har optjent med cashback. 

 • Vis alle

Du er nu kun to minutter fra at få cashback på dine næste køb

Tilmeld dit Visa-kort gratis, og få penge tilbage.