Cashback

I Spar Nord vil vi gerne hjælpe dig med at få mere ud af det forbrug, du allerede har. Derfor får du automatisk tilbageført en procentdel af dit køb, når du handler hos én af vores mange partnere med dit Visa-kort. Vi kalder det cashback.

Læs mere om cashback Mød tre kundeprofiler, der opnår fordele ved cashback

Så meget kan du optjene

Med et Visa Debit- eller Visa Kredit-kort kan du optjene op til 20 % cashback på alt fra dagligvarer, tøj og elektronik til taxakørsel, hotelophold og restaurantbesøg hos vores flere hundrede tilmeldte samarbejdspartnere. Vores ambition er at dække alle aspekter af din hverdag, så du kan optjene cashback på varer og ydelser, du allerede forbruger.

Sådan virker det

Når du betaler med dit Visa Debit- eller Visa Kredit-kort hos én af vores mange partnere, modtager du automatisk din cashback – oftest svarende til en procentsats af købet. Du skal ikke gøre noget ekstra. Dit Visa-kort gør det hele for dig og sørger for, at du aldrig går glip af din cashback.

  1. Tilmeld dig cashback
  2. Gennemfør dit køb med dit nye Visa-kort hos én af vores partnere
  3. Vi registrerer dit køb og opgør din cashback inden for 24 timer
  4. Du kan få udbetalt din cashback til en valgfri konto i Spar Nord, når din cashback-saldo er minimum 100 kr.
  5. Følg din cashback-saldo i Mit Spar Nord

 

Tilmeld dig cashback

Mød familien Jensen


Familien Jensen består af et par i slut 30’erne og deres 12-årige datter. Parret har hver deres bil, den ene en ældre model og den anden en lidt nyere familiebil. Familien har en travl hverdag, og har karakteristika af en ”svingdørsfamilie”. Selvom hverdagen er travl, værdsætter de at spise sammen. At lave mad fra bunden af er dog ikke noget, de bruger al for meget tid på.

Familien prioriterer at rejse på ferie to gange årligt - en uge på skiferie og 14 dage sydpå om sommeren. Selvom de har en god almindelig husstandsindkomst, kan de altid bruge lidt flere kontanter, hvorfor de er opmærksomme på deres kontante fordele som privatkunder i Spar Nord.

Med udgangspunkt i deres forbrug nedenfor optjente de tilsammen 6.178,80 kr. i cashback med deres Spar Nord Visa-kort, som de kan bruge sammen på oplevelser og til at gøre hverdagen lidt sjovere.

Kan familien Jensen minde om din familie og jeres prioriteter? Så kan I som kunder i Spar Nord også tjene penge, når I bruger penge. Penge I kan bruge til at forsøde jeres hverdag.

Der taget forbehold for ændringer i udbyd af partnere.

Mød Jakob


Jakob er en singlefyr på 27 år, som dater en del. Han har netop fået sit første arbejde efter endt uddannelse, og har af samme grund fået en del flere penge mellem hænderne. Han sætter pris på at gå i byen, og har udviklet en interesse for vin og gode oplevelser med sine venner. Han har ingen bil, men har lige købt en ny cykel, da turen fra lejligheden kan klares på 20 minutter.

I hans tidligere lejlighed, hvor han boede sammen med en kammerat, imens han studerede, havde han noget juridisk bøvl med sin udlejer. Her var der heldigvis ekspertrådgivning at indhente, og han fik alligevel en del af sit depositum retur.

Han er heldigvis opmærksom på sine kontante fordele som privatkunde i Spar Nord. Med udgangspunkt i hans forbrug nedenfor optjente han 2.985 kr. i cashback med sit Spar Nord Visa-kort, og har nu flere penge at bruge på vin og andre gode oplevelser.

Er du også singlefyr i slut 20’erne, som sætter pris på gode oplevelser med dine venner? Så kan du som kunde i Spar Nord bruge cashback til at få lidt flere penge i hverdagen – og måske spare ligeså mange eller flere penge end Jakob.

Der taget forbehold for ændringer i udbyd af partnere.

Mød småbørnsfamilien Christensen


Familien Christensen består af et par i start 30’erne og deres nyfødte tvillinger. De bruger cashback til at få lidt flere penge i hverdagen, og er opmærksomme på deres fordele, når der skal handles nyt børnetøj, findes festartikler til familiekomsammen eller noget helt tredje.

Selvom de ikke fandt den rette ferie med cashback, købte de to kufferter hos en partner, ligesom de også har taget konceptet ”Dagligvarer til døren” til sig, hvor de abonnerer hos RetNemt.dk.

Selvom parret har en god almindelig husstandsindkomst, kan de altid bruge lidt flere kontanter, hvorfor de er opmærksomme på deres kontante fordele som privatkunder i Spar Nord. Med udgangspunkt i deres forbrug nedenfor optjente de tilsammen 1.502 kr. i cashback med deres Spar Nord Visa-kort. De har nu flere penge, som de kan bruge sammen på oplevelser og til at forsøde hverdagen.

Kan familien Christensen minde om din familiekonstellation og jeres prioriteter? Så er der heldigvis masser af muligheder for cashback for en småbørnsfamilie som jer, så I kan få lidt flere penge til at gøre hverdagen lidt sjovere.

Der taget forbehold for ændringer i udbyd af partnere.

Ønsker du at vide mere om cashback?

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og høre mere om cashback.

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes