Danmarks bedste fordelsprogram

Med StjernePLUS får du bedre vilkår og tættere rådgivning, når du samler dine bankprodukter i Spar Nord. Programmet er åbent for privatkunder over 18 år, der har konto i Spar Nord og opfylder nogle beskedne krav.

Læs mere om StjernePLUS

Hvis du har 3 ud af 5 produkter får du følgende fordele:

  1. StjernePLUS-kunder får automatisk stillet en kredit på minimum 50.000 kr. til rådighed i henhold til særskilt aftale med banken.
  2. StjernePLUS-kunder er fri for smågebyrer i hverdagen. Det gælder både for brug af kort og netbank, men også for valutaveksling.
  3. StjernePLUS-kunder får uden beregning ét Mastercard Gold Plus med rejseforsikring, et Priority Pass med adgang til 5 årlige besøg i eksklusive lounges i mere end 1.100 lufthavne samt et Mastercard Gold Plus familiekort pr. husstand.
  4. StjernePLUS-kunder, der er helkunder i Privatsikring, tilbydes, at hjemmeboende børn mellem 17 og 26 år kan påføres forældrenes bilforsikring som bruger uden beregning af merpræmie. Tilbuddet gives efter en individuel vurdering af StjernePLUS-kundens forsikringsengagement i Privatsikring.
  5. StjernePLUS-kunder tilbydes en række særligt fordelagtige produkter.

Bliv StjernePLUS i Spar Nord

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes