Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Tag banken med ud i verden

Det er en god idé at starte den store rejse med en lille tur i Spar Nord. Her får du de rigtige kort på hånden, den rigtige rejseforsikring og gode råd om, hvordan du garderer dig mod aflysninger, konkurser, afbrydelser og forsinkelser. Du får også et godt tilbud på et lån, hvis du er på vej på en større tur ud i verden.

Rejse

Tag Karen og hendes kolleger med på råd

Skal du ud i verden - så check ind i din lokale Spar Nord først. Karen og hendes kolleger er vant til at sende kunderne godt af sted med de helt rigtige betalingskort og rejseforsikringer.  

Få de rigtige kort på hånden

Et internationalt betalingskort er meget mere end et betalingsmiddel i udlandet. Med rejseforsikring, lounge-services i lufthavnen og en lang række indbyggede rabatter er det rigtige betalingskort lig med tryghed og komfort på rejsen. Du kan læse mere om dine muligheder for at få et internationalt betalingskort her på siden, men du er også velkommen til allerede nu at bestille en kortsnak med din lokale rådgiver.

Hvilket kort skal du vælge?

Har rejseforsikringen det hele med?

Vi rejser oftere, længere og under mindre ordnede forhold end tidligere. Ofte går rejsen uden for EU eller til lande, hvor sygesikringsbeviset ikke hjælper. Hvor vi før forsikrede den enkelte rejse, er der i dag bedre økonomi og bedre sikring i at forsikre hele familien, hele året og over hele verden. Spørg din rådgiver om den rigtige rejseforsikring.

Tal kort og rejseforsikring med en bank, der forstår dig

Har du brug for en snak om kort og rejseforsikring, er din rådgiver i Spar Nord klar til at hjælpe: Ring til os, udfyld formularen eller aftal allerede nu et møde med din lokale rådgiver via Spar Nord Netbank. Er du ikke kunde i Spar Nord, er du naturligvis stadig velkommen til at ringe til os eller udfylde formularen - så kontakter en rådgiver fra din lokale Spar Nord dig snarest.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord