Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Nu skal du være forsikret, når du krydser grænsen

1. august 2014 ophørte den offentlige rejsesygesikring. Det betyder, at du risikerer at få store regninger med hjem, hvis du eller dine familiemedlemmer kommer galt af sted uden for Danmarks grænser.

seperator

Også hvis du skal i grænsekiosken

Du ved sikkert godt, at skal du på backpack-ferie i Vietnam eller på eventyr i Peru; så skal du have en rejseforsikring med i rygsækken. Men ved du også, at du fra 1. august 2014 skal være forsikret, hvis du blot tager et smut i grænsekiosken, på en-dags-indkøb i Malmø eller på weekendophold til Polen?

1. august 2014 blev det gule sygesikringskort nemlig erstattet af det blå EU/EØS-sygesikringskort, der kun dækker dig som borgerne i det land, du besøger. Der er altså ingen hjemtransport og ingen refusion af eventuel egenbetaling for sundhedsbehandling, du modtager i udlandet.

970X548px Knogler

Benbrud i Barcelona

Derfor bør du sørge for at dække dig selv og familien med en rejseforsikring snarest muligt, så du undgår at komme i klemme, hvis uheldet er ude. Hos Spar Nord kan vi både hjælpe dig med en rejseforsikring som tillæg til dit Spar Nord MasterCard Debit, Spar Nord MasterCard eller en årsrejseforsikring som tillæg til din indboforsikring fra Privatsikring. Sammen med det blå EU/EØS-sygesikringsbevis betyder det, at du og din familie er dækket hele året og i hele verden.

seperator

Dæk det - og glem det

Uanset om du er ung eller ældre og har familie eller ej, finder din rådgiver en forsikringsløsning, der passer dig - så du er på den sikre side. Har du lyst, kan du vælge at kombinere din rejseforsikring med op til 42 dages rentefri kredit med et Spar Nord MasterCard. Ønsker du ikke flere kort i tegnebogen, kan du i stedet få en Verdensrejsedækning fra Privatsikring. Bestil et opkald om rejseforsikring med det samme, så kontakter vi dig og finder en løsning, der giver dig nattesøvnen tilbage.

 

Ring til din rådgiver

Groen Dame

I tvivl om dine muligheder? Din rådgiver er klar til at hjælpe dig og din familie med overblik og tryghed.

Er det blå ikke nok?

Med det blå sygesikringskort bliver du behandlet efter de standarder og med den eventuelle egenbetaling, der er gældende for borgere i det EU/EØS-land, du er i. Men der er ingen hjemtransport på det offentliges regning, og der er ingen refusion af eventuel egenbetaling. Med andre ord: Det er nu også nødvendigt med en rejseforsikring i EU - selv, hvis man bare skal i grænsekiosken.

 

Mere om dine muligheder

Spar Nord MasterCard Debit (pdf)

Spar Nord MasterCard (pdf)

Om Privatsikrings indboforsikring med Verdensrejsedækning(link)

 
 

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op ...

Vil du vide mere om dine muligheder for at dække dig og din familie - så lad en medarbejder fra din nærmeste Spar Nord ringe dig op. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til din rådgiver med det samme, eller booke et møde direkte i din rådgivers kalender, hvis du har adgang til Spar Nord Netbank.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord