Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Opret en pensionsopsparing

Hvis der er én beslutning, du aldrig fortryder, så er det beslutningen om at starte din pensionsopsparing. Hos Spar Nord er vi klar til at hjælpe dig i gang, og det er aldrig for sent eller for svært, når du starter din opsparing hos os. Du kan læse mere om dine muligheder her på siden, men du er også velkommen til at bestille en pensionssnak med din rådgiver.

Pension

Tal pension med Søren og hans kolleger

Søren ved alt om pension. Og det gør hans kolleger også. Det er sådan en som Søren, du skal tale med, når du vil have overblikket over fremtiden og ro i maven. Hvorfor? Se videoen - så er du ikke i tvivl. 

Hvilken løsning passer dig?

I Spar Nord samarbejder vi med Letpension - din garanti for individuel og personlig rådgivning i din lokale Spar Nord og en løsning, der bliver administreret af den største aktør på markedet. Bestil et pensionsmøde med din rådgiver og hør mere om dine muligheder.

Jette Doktor Pension
Ingelisslotsgaard
12

"Mit job er fysisk nedslidende, og jeg har derfor valgt en aldersopsparing for at være sikker på, at jeg har en holdbar økonomi, hvis jeg er nødsaget til at stoppe med at arbejde før tid."

Jette Kristensen, kunde i Spar Nord Aalborg

”Jeg har valgt ratepension for at have lidt ekstra at forsøde tilværelsen med, når jeg går på pension som sygeplejerske.”

Inge Lis Slotsgaard, kunde i Spar Nord Holbæk

Tal pension med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine pensionsplaner, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord