Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Har du den rigtige ulykkesforsikring?

Det er hårdt at tænke tanken til ende, men hvis du kommer ud for en alvorlig ulykke, kan det have konsekvenser for hele dit liv og hele din familie. Derfor bør du som minimum have en ulykkesforsikring, der dækker dig og din familie hele døgnet. Du kan læse mere om, hvad du kan tilvælge her på siden, men du er også altid velkommen til at bestille en forsikringssnak med din rådgiver.

Ullykkeforsikring

Hvem, hvad, hvor?

Skræddersy dine forsikringer

I Spar Nord samarbejder vi med Privatsikring, der er et 100 % ejet datterselskab af Codan. I Spar Nord er det din lokale rådgiver, der formidler og rådgiver om forsikringer, mens Privatsikring sørger for skadebehandling og alt det forsikringstekniske. Bestil et forsikringsmøde med din rådgiver og hør mere om dine muligheder.

Tal forsikring med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine forsikringsplaner, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til os

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord

Tak for din henvendelse

Vi har registreret følgende