Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Har din indboforsikring det hele med?

Din indboforsikring dækker som minimum alt det, der falder ud, hvis du piller taget af og vender boligen på hovedet. Det vil sige alt, hvad du ejer og har - bortset fra selve bygningen. Du kan læse mere om dine forsikringsmuligheder her på siden, men du er også velkommen til allerede nu at bestille en forsikringssnak med din rådgiver.

Forsikring

Hvem, hvad, hvor?

Tag Tina og hendes kolleger med på råd

Forsikringer kan være trælse at tale om, men hvis du siger "når det sker" - i stedet for "hvis det sker" - bliver det pludselig lidt mere konkret. Mød Tina som hver dag rådgiver sine kunder i Spar Nord Frederikshavn om forsikring og hvor de står, når uheldet er ude. 

Skræddersy dine forsikringer

I Spar Nord samarbejder vi med Privatsikring, der er et 100 % ejet datterselskab af Codan. I Spar Nord er det din lokale rådgiver, der formidler og rådgiver om forsikringer, mens Privatsikring sørger for skadebehandling og alt det forsikringstekniske. Bestil et forsikringsmøde med din rådgiver og hør mere om dine muligheder.

Tal forsikring med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine forsikringsplaner, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord