Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Er din bolig forsikret rigtigt?

Din husforsikring skal sikre, at din bolig kan repareres eller genopføres, hvis uheldet er ude. Derfor er det en god idé at tjekke, om din forsikring nu også dækker alt det, du forventer af den. Du kan læse mere om dine forsikringsmuligheder her på siden, men du er også velkommen til allerede nu at bestille en forsikringssnak med din rådgiver.

Bolig

Lad os hjælpe dig ...

Som minimum anbefaler vi, at du vælger en husforsikring. Så du er dækket, hvis der sker skade på dit hus for eksempel ved storm, et sprunget vandrør, indbrud og hærværk. Hvis du er i tvivl om din forsikring har det hele med, er vi klar til at hjælpe med et at se dine policer igennem og bringe dem up to date, hvis du mangler dækning.

Skræddersy dine forsikringer

I Spar Nord samarbejder vi med Privatsikring, der er et 100 % ejet datterselskab af Codan. I Spar Nord er det din lokale rådgiver, der formidler og rådgiver om forsikringer, mens Privatsikring sørger for skadebehandling og alt det forsikringstekniske. Bestil et forsikringsmøde med din rådgiver og hør mere om dine muligheder.

Tal forsikring med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en forsikringssnak, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at tjekke, om din forsikring nu også dækker alt det, du forventer af den.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord