Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Start en børneopsparing

Der er ikke langt fra støttehjul til studentereksamen, så hvis du vil hjælpe dine børn på vej, når de flyver fra reden, er det med at komme tidligt i gang. En børneopsparing giver dig glæde hver dag og falder ofte på et tørt sted, når den udbetales. Du kan læse mere om en børneopsparing her på siden, men du er også velkommen til allerede nu at bestille en opsparingssnak med din rådgiver.

Borneopsparing 2

Hvilke opsparinger kan du oprette?

Hvor stor kan din opsparing blive?

 

En opsparing er altid et godt udgangspunkt. Med tiden kan selv lidt blive til meget. Beregningen er naturligvis kun vejledende. Bestil et møde med din rådgiver, hvis du vil have en præcis beregning.

Engangsbeløb

0

1.000.000

Månedligt beløb

0

20.000

Opsparingsperiode

1

20

Rentesats

0,5

10,0

Rentesatsen kan variere. Kontakt din rådgiver for den aktuelle rente, eller se Spar Nords prisinformation.

Din opsparing

Tal opsparing med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine opsparingsplaner, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord