Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Investér dit overskud

I en tid hvor renten er lavere end prisstigningerne, er det nødvendigt at investere sit overskud, hvis man vil have en ordentlig forrentning. Der er mange muligheder for at komme i gang - også selv om du ikke har tænkt dig at handle aktier på egen hånd. Læs mere om investering her på siden og bestil et møde med din rådgiver.

Formue

Tag Tina og hendes kolleger med på råd

Mød Tina fra Spar Nord. Til daglig giver hun kunderne et overblik over deres formue - og deres muligheder. Det kan du også få - bestil et møde med din rådgiver. 

Har du overvejet ...

Tal investering med en bank, der forstår dig

Har du brug for en snak om investering, er din rådgiver i Spar Nord klar til at hjælpe: Ring til os, udfyld formularen eller aftal allerede nu et møde med din lokale rådgiver via Spar Nord Netbank. Er du ikke kunde i Spar Nord, er du naturligvis stadig velkommen til at ringe til os eller udfylde formularen - så kontakter en rådgiver fra din lokale Spar Nord dig snarest. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord