Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Lån til din bolig

Når du er på jagt efter drømmeboligen, hjælper vi dig på vej med fordelagtig finansiering, der passer til din økonomi og livssituation. Vi kan for eksempel hjælpe dig med et boligkøberbevis, så du kan slå til i en fart, når det rigtige tilbud byder sig. Læs mere om boligfinansiering her på siden eller bestil et boligmøde her og nu. Dét er et godt råd.

Bolig

Tag Sussi og hendes kolleger med på råd

Hvis du er på jagt efter drømmeboligen så tag din rådgiver i Spar Nord med på råd. Sammen får I overblikket over boligens økonomi. 

Sådan finansierer du din ejerbolig

Skal du købe ejerbolig, har du mulighed for at låne op til 80 % af boligens værdi som et realkreditlån. Hos Totalkredit kan du vælge et lån med fast rente eller et lån med variabel rente. For begge lånetyper gælder, at du kan vælge afdragsfrihed i op til 10 år. Dit valg af lånetype afhænger af, hvad du lægger mest vægt på, og hvad der passer bedst ind i din økonomiske situation. Til finansiering af din ejerbolig vil der, som supplement til realkreditlånet, ofte være brug for et banklån. Din lokale rådgiver i Spar Nord hjælper dig med at finde den samlede finansiering, der passer dig bedst.

Hvilken type lån skal du vælge?

Lån til udbetalingen

Et boliglån kan bruges i forbindelse med køb af privat bolig eller til finansiering af istandsættelser og byggeprojekter. Boliglånet oprettes altid med pant i din ejerbolig. Renten på boliglån fastsættes ud fra lånets placering i forhold til den offentlige ejendomsværdi eller bankens vurdering/handelsprisen. Du har mulighed for at vælge afdragsfrihed i op til 10 år, og den maksimale løbetid er 30 år.

Hvor meget vil du afdrage?

Spar Nords samarbejdspartner Totalkredit tilbyder forskellige lånetyper, hvor størrelsen på ydelse og afdrag varierer. Dit valg af lån er i høj grad et spørgsmål om, hvor meget du ønsker at afdrage på lånet, og hvor højt du prioriterer sikkerhed mod ændringer i rentestigninger.

Tal bolig med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine planer, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord