Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Har du det rigtige lån til din bolig?

Den historisk lave rente åbner lige nu mulighed for at lægge realkreditlånet om til lån med lavere ydelse eller mindre risiko. Er du i tvivl om, du har det rigtige lån, eller om det betaler sig at lægge om, så giver vi gerne din boligøkonomi et gratis eftersyn. Du kan læse mere om dine muligheder for omlægning her på siden, men du er også velkommen til allerede nu at bestille en boligsnak med din lokale rådgiver.

Bolig

Hvornår kan det betale sig at lægge om?

Hvis renten er faldet, siden du optog lånet, kan du lægge om til et lån med lavere rente og få lavere ydelse. Hvis renten er steget, siden du optog lånet, kan du sandsynligvis skære en del af din restgæld ved at lægge om til et lån med en højere rente. Din rådgiver i Spar Nord er naturligvis klar til at hjælpe med en konkret beregning.

Tag Sussi og hendes kolleger med på råd

Hvis du er i tvivl, er du ikke alene. Mulighederne for at finansiere din bolig ændrer sig hele tiden - og det kan være svært at følge med. Men i Spar Nord er det vores job at være up-to-date. Mød Sussi fra Spar Nord Aarhus, der hver dag rådgiver kunderne om, hvordan de gør den bedste bolighandel, og om de har det rigtige boliglån. 

Tal boligfinansiering med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine planer, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord