Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Få mere ud af dit overskud

Formuerådgivning i Spar Nord handler om at få overblik over din økonomi: Om din friværdi, pensionsopsparing, aktier, obligationer, kontante indestående og evt. virksomhed. Vi kommer hele vejen rundt om din økonomi, og vi finder en strategi for, hvordan du optimerer din formue i forhold til emner som skat, investeringer, ejendomme og arv.

Ny bank

Det handler om dig. – Og din formue

Spar Nords formuerådgivning tager udgangspunkt i det, vi kalder "helhedsrådgivning". Det vil sige, at vi med dig i centrum kommer 360 grader rundt og kigger på blandt andet bolig, pension, forsikring, investeringer, arv og skat. Vores formuerådgivning er tilpasset dig, din formue og dine ambitioner. Du vil opleve, at din økonomi bliver optimeret og tilpasset ud fra dine planer, muligheder og ambitioner.

Helhedsrdg

Vi sætter det rigtige hold

I Spar Nord er du i trygge hænder; for at nå hele vejen rundt stiller vi ud over din personlige rådgiver med et hold af formue- og investeringseksperter.

Med særlige Formuecentre i Nord, Syd, Øst og Vest samt vores Storkunde Privat-afdeling er du garanteret, at din personlige rådgiver i Spar Nord, altid kan matche dine behov. Ud fra målet om helhedsrådgivning vil din personlige rådgiver sammen med formue- og investeringseksperterne skræddersy dine løsninger og komme med konkrete forslag til optimering af din formue i forhold til pension, investeringer, ejendomme og arveplanlægning.

Læs brochuren "Formuerådgivning i Spar Nord"
Læs brochuren "Handel via Spar Nords aktie- og obligationsrådgivere"

Tag Tina og hendes kolleger med på råd

Mød Tina fra Spar Nord. Til daglig giver hun kunderne et overblik over deres formue - og deres muligheder. Det kan du også få - bestil et møde med din rådgiver. 

Formuerådgivning i Spar Nord giver dig

  • Overblik over din nettoformue – nu og i fremtiden
  • Rådgivning, der tager udgangspunkt i hele din økonomi
  • Mulighed for at optimere din økonomi
  • Dit eget rådgiverteam
  • Mulighed for at blive StjernePLUS-kunde
  • Henvisning til Spar Nords netværk af advokater og revisorer.

Aftal et møde – det betaler sig

Din rådgiver i Spar Nord er klar til at hjælpe: Ring til os, udfyld formularen eller aftal allerede nu et møde med din lokale rådgiver via Spar Nord Netbank. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord