Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Har du brug for en ny bank?

Hvis du vil være kunde i en solid bank, der engagerer sig i din økonomi og dit lokalområde, er Spar Nord noget for dig. Hos os handler det om, hvordan du får mest ud af din økonomi nu og i fremtiden, og vi tror på, at det betyder noget at kende hinanden godt. Hvis du vil vide mere om os og hvor let, det er at skifte bank, kan du læse videre her på siden eller bestille et møde med en rådgiver.

Ny bank

Tag Jesper og hans kolleger med på råd

Jesper er Spar Nords lokale direktør i Spar Nord Køge. Her sætter han sit eget hold af kompetente og lokale medarbejdere, der ved hvad det vil sige at bo og leve i området. Vil du også have banken tættere på?

Gør din nuværende bank det godt nok?

Står du over for en større økonomisk forandring i dit liv? Eller overvejer du at skifte til en bank, der er lidt tættere på - både i hverdagen og når der sker nye ting i dit liv? I Spar Nord bliver du kunde i en af Danmarks største banker. Men i det daglige bliver du mest af alt kunde i en af vores lokale banker med egen lokal direktør og engagerede medarbejdere. Er du i tvivl om din nuværende bank, gør det godt nok? Lad din lokale Spar Nord se på, hvor og hvordan vi kan gøre det bedre. Ganske gratis og uforpligtende - naturligvis.

Tal med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine planer, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Skriv til os

Få svar på spørgsmål om banken, netbank, hjemmesiden mm. I øjeblikket kan vi svare på e-mails indenfor 24 timer