Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Er du på vej til at flytte hjemmefra?

Det kan være en stor opgave at have ansvaret for sig selv og sin økonomi - uden mor og far. Men bare rolig: I Spar Nord hjælper din lokale rådgiver dig naturligvis med gode råd til dit budget - og sammen får vi enderne til at nå sammen. Så hold dig ikke tilbage: tal med en bank, der forstår dig.

Forældrekøb

Først skal du have styr på budgettet. Har du det?

Et budget er rygraden i din husholdning og din helt egen finanslov. Med et budget kan du udjævne dine udgifter, så du betaler det samme hver måned, uanset hvor meget dine udgifter svinger fra måned til måned. Din rådgiver hjælper gerne med at oprette et budget, en budgetkonto og vise dig, hvor du kan tjene og spare i det daglige.

Få overblikket - når det passer dig

Med Spar Nords net- og mobilbank har du tjek på økonomien og adgang til overførsler hele døgnet - når det passer dig. I Spar Nord Netbank kan du se, hvordan dit forbrug er fordelt og oprette dine egne opsparinger. Gennem Netbanken har du også direkte adgang til din rådgiver - så hjælpen er nær, når der er noget, du er i tvivl om.

Betalingskort med ekstra fordele

Hos Spar Nord kan du både få VISA/Dankort og et stort udvalg af Spar Nord MasterCards. Det giver dig adgang til at betale i hele verden. Et Spar Nord MasterCard er specielt velegnet til internationale køb, da du kan tilvælge services som købssikring, rejseforsikring, lounge-adgang i lufthavne og rabatter på hoteller og billeje.

Hvilket kort skal du vælge?

Mere ...

Spar Nord priser og vilkår

   Ring til kundeservice

   Mandag til fredag

   08:00 - 20:00

   Lørdag og søndag

   10:00 - 16:00

   Bestil et møde med din rådgiver

   Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

   Skriv til os

   Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Spar Nord, hvis du vil vide mere om, hvad Spar Nord kan hjælpe med, når du flytter hjemmefra. Har du ikke adgang til Spar Nord Netbank, kan du udfylde formularen herunder. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

    Jeg er kunde i Spar Nord