Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Vil du bygge din egen bolig?

Hvis din nye drømmebolig ikke findes på markedet, kan det være en god idé at bygge selv. En nybygget bolig kan ikke bare udformes efter familiens ønsker, den er ofte også mange tusinde kroner billigere i energi hvert år. Du kan læse mere om dine muligheder for at finansiere dine boligdrømme her på siden, men du er også velkommen til allerede nu at bestille en boligsnak med din rådgiver.

Bygny

Hvilken type lån skal du vælge?

Få en byggekredit

Ofte er det en god idé at have en byggekredit til at betale håndværkere og leverandører under byggeriet. Din rådgiver kan hjælpe med dig med byggekreditten og med at vælge det rigtige boliglån, når boligen står færdig.

Mogens Starcke Bygge Selv
Lene Og Poul Christensen Bygge Selv
12

"Vi fik præcis den bolig, vi drømte om. Den er fremtidssikret og billigere at bo i, fordi vi byggede energirigtigt fra start."

Lene og Mogens Starcke, kunder i Spar Nord Støvring

"Vi byggede selv og fik på den måde det hus, vi ville have fra start og er nu fri for at bruge penge på renovering og vedligeholdelse, når min mand rejser meget."

Lene Becher og Poul Nymark Christensen, kunder i Spar Nord Frederikshavn

Tal boligdrømme med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine planer, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord