Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Køb en bolig til dine forældre

Hvis du har økonomiske ressourcer til det, kan du med fordel sikre dine forældre en vedligeholdelsesfri og velbeliggende bolig, som du lejer ud til dem. Det kaldes af og til "omvendt forældrekøb". Fordelene er, at pengene bliver i familien i stedet for at gå til en udlejer, og at du har mulighed for at sørge godt for dine forældre. Du kan læse mere om dine muligheder for omvendt forældrekøb her på siden, men du er også velkommen til allerede nu at bestille en boligsnak med din rådgiver.

Home

Tag Sussi og hendes kolleger med på råd

Sussi fra Spar Nord Aarhus rådgiver hver dag kunder, der har spørgsmål til køb af bolig. Dét gælder også, når børn ønsker at købe en bolig og udleje den til deres forældre. 

Omvendt forældrekøb kan være en god ide, hvis…

Tal bolig med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine planer, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord