Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Køb en bolig til dine børn

Har du børn, der studerer, kan det være en god ide at købe en studiebolig og leje den til dem. Forældrekøb hjælper den studerende til en bedre bolig, og pengene bliver i familien i stedet for at gå til en udlejer. Du kan læse mere om dine muligheder for forældrekøb her på siden, men du er også velkommen til allerede nu at bestille en boligsnak med din rådgiver.

Forældrekøb

Tag Sussi og hendes kolleger med på råd

Sussi fra Spar Nord Aarhus rådgiver hver dag kunder, der har spørgsmål til køb af bolig. Dét gælder også, når forældre ønsker at købe en bolig og udleje den til deres børn. 

Forældrekøb kan være en god ide, hvis...

Peter Malenemailand
Hanne Og Tommy Nielsen Foraeldrekoeb
12

"Vi synes, at forældrekøb er en attraktiv ordning for os: For samtidig med, at vi hjælper vores datter godt på vej, har vi i vores tilfælde også lavet en god investering."

Peter og Malene Mailand, kunder i Spar Nord Holbæk

"Vores søn boede i en delelejlighed med tre andre, men efter vi har købt en helt ny lejlighed til ham i Århus, har han fået større frihed og bedre ro til at studere."

Hanne Jeppesen og Tommy Nielsen, kunder i Spar Nord Støvring

Tal bolig med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine planer, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord