Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Vil du spare penge på dit boliglån?

Den historisk lave rente åbner lige nu mulighed for at lægge realkreditlånet om til et lån med en lavere ydelse eller mindre risiko. Er du i tvivl om, du har det rigtige lån eller om det betaler sig at lægge om, så giver vi gerne din boligøkonomi et gratis eftersyn. 

Bolig

Tag Sussi og hendes kolleger med på råd

Hvis du er i tvivl, er du ikke alene. Mulighederne for at finansiere din bolig ændrer sig hele tiden - og det kan være svært at følge med. Men i Spar Nord er det vores job at være up-to-date. Mød Sussi fra Spar Nord Aarhus. Hver dag rådgiver hun kunderne om, hvordan de gør den bedste bolighandel, og om de har det rigtige boliglån. 

Tal bolig med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine planer, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord