Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

Byg din bolig om

Selv om boligen er blevet for lille eller for slidt, er det ikke altid nemt at flytte fra et hjem og et nabolag, du holder af. Det er ofte bedre at bygge om, bygge til eller renovere, så boligen passer til det liv, din familie lever. Der er ingen facitliste til ombygning og renovering, men vi er klar til at hjælpe dig godt i gang med gode råd om for eksempel byggekredit og energirenovering. Bestil en boligsnak med din rådgiver i dag. 

Bygom

Hvilken type lån skal du vælge?

Byggekredit i Spar Nord

En byggekredit bruges til kortsigtet finansiering af større om- og tilbygninger. En byggekredit har en løbetid på 6-12 måneder og indfries, når byggeriet er færdigt, ved hjemtagelse af realkreditlån og/eller boliglån i Spar Nord.

Anette Og Peter Mikkelsen Bygge Om
11

"Med to teenagere i huset er ét badeværelse lige pludselig ikke nok, så vi har med opbakning fra Spar Nord valgt at få en tilbygning. Det gør forhåbentlig huset mere salgsbart, og så får vi også selv fornøjelse af det."

Annette og Peter Mikkelsen, kunder i Spar Nord Nørresundby

Tal bolig med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine planer, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord