Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000

På udkig efter en motorcykel?

Der kommer et tidspunkt, hvor lysten til fart, frihed og vind i håret kræver handling. Hvis du er i markedet for en motorcykel, er vi klar til at hjælpe dig med fornuftig finansiering og forsikring. Du kan læse mere om dine muligheder her på siden, men du er også velkommen til allerede nu at bestille en motorcykelsnak med din rådgiver.

Motorcykel

Har du fundet motorcyklen - eller leder du stadig?

Motorcykelforsikring

Som motorcykelejer skal du som minimum have en ansvarsforsikring. Derudover bør du have en kaskoforsikring - og i øvrigt overveje en række andre forsikringsmuligheder, som kan give dig ekstra sikkerhed og fordele. Hos Spar Nord har vi hele paletten, så lad os hjælpe dig med at sikre, at du er bedst muligt stillet, hvis uheldet er ude.

Tal motorcykel med en bank, der forstår dig

Hvis du har brug for en snak om dine motorcykelplaner, er din rådgiver klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Ring til kundeservice

Mandag til fredag

08:00 - 20:00

Lørdag og søndag

10:00 - 16:00

Bestil et møde med din rådgiver

Har du adgang til Spar Nord Netbank? Log ind med dit NemID og bestil et møde direkte i din rådgivers kalender.

Skriv til os

Har du adgang til Spar Nord Netbank, kan du skrive direkte til din rådgiver i Netbanken. Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 24 timer på hverdage.

 Jeg er kunde i Spar Nord