Sparnord.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.   Luk   |   Læs mere.

Luk 
96344000
 

Spar Nord lancerer Young Money: Sikkert betalingskort og smart app til børnene – og fuld kontrol til forældrene

Spar Nord lancerer nu betalingskort til børn 7-12 år. Konceptet giver forældrene fuld kontrol og overblik over, hvad barnet bruger penge til. Mens barnet selv via en smart app altid har et overblik over hvor meget, der er tilbage til forbrug. Vi er på vej mod det kontantløse samfund, og Spar Nord vil hjælpe børn med at få en større forståelse af de digitale penge og udvikle sunde pengevaner.

Kortbetalinger og mobile betalingstjenester er ved at gøre kontanter overflødige. Især i Danmark, som er et af de lande i verden, hvor der målt per indbygger er færrest betalinger med kontanter. Kun hver femte betaling i Danmarks detailhandel foregår således med kontanter - langt under verdensgennemsnittet på 75 procent. Kontanter udgør i dag kun omkring 5 procent af den samlede pengemængde i Danmark, resten er digitale penge - et forhold, der gør sig gældende i mange andre lande.

Download pressemeddelelse

Youngmoney Web